Termotøj

Filter

Termotøj

Termotøj til børn - varm og praktisk

Termotøj til piger og drenge er et meget praktisk og alsidigt outfit til dit barn, når det leger udendørs. Termosæt som både består af jakke og bukser er især populær i foråret og om efteråret, da det giver de små mulighed for at være aktive udenfor på kolde og blæsende dage. Selv i mildt vintervejr kan termotøj bruges, og når det regner kan du nemt bruge termotøj under regntøj, og dermed har du det perfekte udetøj til de dage, hvor det er vådt, koldt og blæsende. Termotøj er især populære i Danmark, og i de fleste danske børnehaver bliver forældrene endda bedt om at sikre, at deres barn har termotøj som en fast del af garderoben hele året rundt.

God bevægelsesfrihed for dit barn

Den lette kvalitet sikrer en god pasform og masser af bevægelsesfrihed. Bevægelsesfrihed er især vigtig for dit barn, så det det kan lege, løbe og klatre og samtidig holde varmen og føle sig godt tilpas. Det klassiske termosæt består af bukser og jakke og kan derfor let kombineres med andet tøj. Om sommeren kan termojakken også fungere som en sommerjakke, hvis vejret er blæsende og knap så varmt. Termobukser har typisk praktiske forstærkninger på knæene, som giver ekstra beskyttelse mod snavs og slid, når børnene boltrer sig udendørs. Termosæt er nemt for både piger og drenge at tage på og af, og de vil selv kunne tage termosættet på uden hjælp fra voksne. Takket være de elastiske benafslutninger, passer støvler og vinterstøvler udenover termobukserne, og dit barn får ikke kolde ben, når det løber og leger.

Termotøj  i flotte farver til piger og drenge

Farver er vigtige for børn- og især vigtige for synligheden på legepladsen, eller når man går en tur i skoven. Det populære termotøj til piger og drenge fås derfor typisk i flotte, moderigtige farver som lys rød, lyserød, lilla, gul, blå og grøn - afhængigt af sæsonen og kollektionen, og der er ofte mulighed for at kombinere termotøj med regntøj i lignende farver. Det lette vatterede materiale er blødt, let, åndbart og vindafvisende og de smarte refleksstriber på både termojakke og termobukser sørger for god synlighed i mørket. Termsæt i to dele til børn fås i størrelserne fra 86 til 122, og da det er meget let at vedligeholde og har forstærkninger på udsatte steder, bliver det hurtigt dit barns favorit udetøj.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik