Skiundertøj

Viser 1-24 af 24
-27%
Kari Traa W Rose Light LS - Dame Skiundertøj
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Uld
-33%
Kari Traa W Rose Light HZ - Dame Skiundertøj
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Uld

Skiundertøj

Har du en kommende skiferie i kalenderen? Så er skiundertøj et uundværligt element at pakke i kufferten. Med skiundertøj af høj kvalitet kan du holde dig varm på de kolde pister og nyde tiden uden at fryse. Det er vigtigt, at dit skiundertøj er i god kvalitet, så det samtidig også er behageligt og komfortabelt at have på hele dagen.

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af skiundertøj til mænd og kvinder fra anerkendte brands som bl.a. 2117 of Sweden, Helly Hansen, Hummel samt mange flere. Vi forhandler udelukkende skiundertøj af høj kvalitet, som holder dig varm og tør hele dagen og sikrer dig optimal bevægelsesfrihed og komfort.

Uanset om du er en erfaren skiløber eller nybegynder, kan det rigtige skiundertøj gøre en forskel for din oplevelse på pisterne. Skiundertøj kan ligeledes anvendes herhjemme som et ekstra lag til at holde varmen, når de kolde vintermåneder melder deres ankomst.


Undgå kuldskær på skiferien med det rette skiundertøj

Skiundertøjets vigtigste opgave er at holde dig varm, når du befinder dig på skibakkerne, hvor temperaturen er lav og vinden kan være kraftig. Her spiller skiundertøj en vigtig rolle i at isolere din krop, så du forbliver varm – selv ved meget lave grader.

Det hjælper desuden også med at transportere sved væk fra din krop. Når du står på ski eller snowboard er det naturligt at svede, men hvis sveden ikke fjernes fra din krop, kan den gøre dig kold. Skiundertøjet er fremstillet af fugttransporterende materialer, som leder sveden væk fra din krop og holder dig tør.

Endelig er skiundertøj med til at forhindre overophedning og opbygning af fugt, da det er åndbart og dermed sikrer god luftcirkulation, så din krop kan ånde.


Skræddersyet skiundertøj til kvinder og mænd med god pasform

Foruden at holde dig varm og være svedtransporterende er det også vigtigt, at dit skiundertøj er behageligt og komfortabelt at have på. Derfor er skiundertøjet til kvinder og mænd her på siden fremstillet af strækbare materialer, som sikrer dig god bevægelsesfrihed og reducerer risikoen for gnidning og irritation.

Alt vores skiundertøj til både kvinder og mænd er tætsiddende, så der ikke skabes luftlommer mellem lagene, som kan reducere skiundertøjets isolerende evne og forringe varmebevarelsen. Skiundertøj som sidder for løst, kan nemlig føre til friktion, som kan være utroligt ubehageligt og i værste fald give sår på huden.


Uldens fordele: Det perfekte valg til skiundertøj

Skiundertøj til mænd og kvinder kan være fremstillet af forskellige materialer. Det mest almindelige er en kombination af syntetiske fibre som fx polyester eller elastan, da de sikrer en god fugttransport, isolering og strækbarhed.

Du kan dog også få skiundertøj i uld, som også er et populært valg blandt mange skiløbere – særligt hvis temperaturen er meget lav. Uld giver nemlig en god og naturlig varmeisolering samtidig med at det har en unik evne til at absorbere og frigive fugt. Uld er desuden både blødt og behageligt at have på. Og vælger du merinould, er der ingen risiko for en kløende eller irriterende fornemmelse.

Endelig har uld den fordel, at det har antibakterielle egenskaber, som forhindrer dårlig lugt. Det kan være en stor fordel efter mange timers sjov på skiløjperne.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type skiundertøj du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du finder det helt rigtige skiundertøj til din skitur.


Multifunktionelt skiundertøj: Ideelt til vinterkulden

Skiundertøj til mænd og kvinder kan også sagtens benyttes selvom man ikke nødvendigvis skal på skiferie. Mange vælger at have skiundertøj på i de kolde vintermåneder, hvor temperaturen sagtens kan nå langt under frysepunktet her i Danmark. Her kan skiundertøj være en god løsning som almindeligt undertøj til at sikre en god varmeisolering uden at skulle bære for mange tunge og tykke lag.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik