Skistrømper

Skistrømper

Skisokker til herrer - en vigtig del af outfittet

Du får næsten ikke noget bedre end et par rigtige skisokker. Sokker brugt til at stå på ski i går hele vejen op til knæet, så du på den måde undgår at få irriterende kanter i skistøvlen fra der, hvor strømpen slutter. Du skal virkelig ikke undervurdere skistrømper, da de er en vigtig del af outfittet - også selvom man ikke kan se dem. De kan nemlig være med til at bestemme om det at stå på ski bliver en god eller dårlig fornøjelse!

Skisokker til damer - transport af fugt

Du skal selvfølgelig altid vælge de sokker, der passer bedst til dig og som du føler dig mest tilpas i. Desuden skal de være i en god kvalitet, så dine fødder og ankler rigtig kan hygge sig nede i støvlen. Når det kommer til selve materialet, så er dets vigtigste opgave at transportere fugten fra dine fødder ud i skistøvlen, og derfor anbefaler vi at du køber et par sokker hvis materiale er en god blanding af både uld og syntetiske stoffer, da dette giver det bedste resultat.

Skisokker til børn - shop gerne mere end ét par

Grunden til at det skal være en blanding af uld og syntetiske stoffer og ikke kun uld er, at fødderne kan få det rigtig varmt. Med en tilpas mængde af uld kan fødderne netop holde sig varme og samtidig holde den dårlige luft nede. Det er selvfølgelig altid bedst at have mere end et par, specielt til børn, så lad dig endelig friste af vores billig skisokker til børn og se, om et eller flere par kunne være noget for dig.

Bliv god til højre og venstre - Tilbud på skisokker

Udover de gode priser på skisokker, så har vi som regel også gode tilbud, så du kan have følelsen af at have gjort et godt køb. En ekstra detalje ved et par kvalitets skisokker er, at der på sokken er indikeret hvilken fod, den skal sidde på for at give dig maksimal komfort pga. forskellig polstring. Find dem lige her på vores hjemmeside.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik