Skibukser

Skibukser

Med et par gode skibukser af høj kvalitet vil du opleve, at skiferien kun bliver endnu sjovere og en mere behagelig affære. At have det rigtige udstyr og tøj, når man skal på skiferie, er nemlig helt afgørende – og her spiller skibukser en væsentlig rolle. Det er nemlig vores ben og fødder, der arbejder allermest, når vi står på ski og snowboard. Derfor er det vigtigt at have nogle skibukser, som har en god pasform og sikrer optimal bevægelsesfrihed.

Hos NY FORM har vi et stort udvalg af skibukser til damer og herrer fra anerkendte brands som bl.a. Nanok og 2117 of Sweden. Fælles for alle skibukserne her på siden er, at de er af høj kvalitet og fremstillet af gode materialer, så de kan holde dig varm og tør, samtidig med, at din bevægelsesfrihed ikke hæmmes, når du drøner ned ad pisterne.


Hvilke skibukser skal jeg vælge?

Hvis du vil have det maksimale ud af din skiferie, er et par gode skibukser til damer og herrer et must. Skibukser er dog ikke bare skibukser. Der kan være stor forskel fra model til model i forhold til hvilke funktioner de har. Nogle skibukser er eksempelvis mere vandtætte end andre og nogle er udstyret med lommer, mens andre ikke er. Endelig kan man også få skibukser med og uden seler.

De skibukser, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvad dit behov er. Hvis du er i tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du får købt de helt rigtige skibukser til lige præcis dit behov.


Vandtæthed, åndbarhed og god pasform

Der er dog nogle generelle egenskaber, som dine skibukser altid bør have, uanset om du er nybegynder eller en erfaren skiløber. Det omfatter blandt andet følgende:

● Vandtæthed: Dine skibuksers fornemmeste opgave er at holde dig varm og tør. Derfor er det helt afgørende, at dine skibukser er vandtætte og/eller vandafvisende.

● Åndbarhed: Det er vigtigt at dine skibukser er lavet af åndbare materialer, så sved og fugt kan komme ud, så du ikke bliver fugtig eller overopheder.

● God pasform: Dine skibukser skal være ergonomisk korrekt fremstillet og have en god pasform, så du ikke går på kompromis med din bevægelsesfrihed, når du har dem på.

Der er selvfølgelig også andre egenskaber, som et par gode skibukser til damer og herrer kan have, som en god holdbarhed og slidstyrke samt lommer til opbevaring af småting.


Skitøj i stærke materialer til skiløbere

Skiløbere har generelt en lidt større tendens til at udsætte deres skitøj for slid og belastning. Derfor er det vigtigt, at de skibukser du vælger, er fremstillet af stærke og holdbare materialer. Det kan være en fordel at vælge et par skibukser, der er ekstra forstærkede på udsatte områder som fx albuer, knæ og bagdel.

Sådanne skibukser til herrer og damer kan du naturligvis få hos NY FORM. Alle vores skibukser er fremstillet i stærke materialer, så bukserne bevarer deres holdbarhed over tid og du kan have glæde af dem mange år fremadrettet.


Moderne og stilfulde skibukser til damer og herrer

Vi har flere flotte og smarte skibukser til både herrer og damer, så du kan se både godt ud og føle dig tilpas, når du bevæger dig rundt på løjperne. Vores skibukser kombinerer funktionalitet med stil – uden at der bliver gået på kompromis med hverken isolering, pasform eller din bevægelsesfrihed. Vores udvalg omfatter forskellige designs og farver, der passer til enhver smag og stil. Uanset om du foretrækker en klassisk sort model eller er mere til farverige og mønstrede varianter, har vi noget for enhver skiløber.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik