Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Skitøj

Billigt skitøj til herre og dame

Har du nogensinde tænkt over hvad du skal have på eller hvor meget udstyr du egentlig skal bruge på skiferien? Den mest hyppige fejl de fleste skiløbere begår, er at tage alt for meget tøj på til at starte med, blot fordi at det er en smule koldt om morgenen. Problemet opstår typisk efter de første par ture ned af løjperne, da man på dette tidspunkt har fået opbygget en del kropsvarme man gerne vil af med, men som man så pludselig ikke kan komme af med pga. alt for meget påklædning. Dette resulterer så i, at man må en tur op i skihytten for at smide noget af sit overskydende skitøj, og lad os nu være helt ærlige - det er ikke der du har lyst til at tilbringe din tid når puddersneen lokker. Hvis vi udelukker hardware såsom skistøvler, skihjelm, skibriller mm., så skal du som udgangspunkt altid have skiundertøj, skisokker, fleecetrøje, skijakke og skibukser på, men det er meget vigtigt at du husker at bygge det korrekt op efter lag på lag princippet.

Tilbud på skitøj til mænd og kvinder

Definationen af godt skitøj er forskellig alt efter hvor dygtig du er til at stå på ski, men som udganspunkt er godt skitøj vindtæt, vandtæt og åndbart samt designet med smarte detaljer såsom lomme til liftkort, snefang mm.. Hvis du er nybegynder, så er det alfa og omega at du ikke går ned på tøjets vind- og vandtæthed, da du ellers vil blive gennemblødt efter utallige ture i sneeen. Jo mere øvet du bliver, des mere kan du "slække" på kravene til dit skitøj, men tag det som et godt råd - gå aldrig ned på dit udstyr! Vores mest populære skitøjs mærker er Helly Hansen, Color Kids, Five Seasons og Nanok, hvilke alle er kvalitets sportsmærker til rigtigt gode priser. Endvidere har mange af mærkerne fået et stort hak opad når det kommer til design, så vi er ikke bange for at sige at vi er forhandler af smart og fedt skitøj. Det kan mange gange være en jungle at finde ud af hvad godt skitøj egentlig er og hvor man køber det, men nu hvor du har læst og lært af de forrige afsnit, så er du godt rustet til at købe dit nye skitøj.

Udsalg på skitøj til børn og voksne

Her på webshoppen kan du altid finde gode tilbud på ski tøj til hele familien og det er vel og mærke også på det nye skitøj. Vi har et stort udvalg af smarte styles til både mænd og kvinder. Vi kører stort udsalg to gange om året, ligesom i de fysiske sportsbutikker, hvor hele webshoppen bugner af nedsat skitøj, men vi forsøger så vidt muligt altid at kunne levere det billigste skitøj online uanset årstid og sæson. Udvalget af ski tøj varierer selvfølgelig alt efter hvilken tid på året vi befinder os i, men vi plejer som regel stadig at kunne levere et solidt sortiment helt hen i april måned. Fra april-august hersker der rene outlet tilstande på webshoppen, for der skal vi bare have ryddet op på vores lager, så i disse måneder har du virkelig stor mulighed for at kunne gøre et kup på skitøj til dig selv eller din familie.

Billigt skitøj i små og store størrelser

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for et stort udvalg af skitøj i alle størrelser, uanset om det skal være til børn eller voksne. Vores børnestørrelser strækker sig fra 86-164 cm., hvilket må siges at dække langt de fleste drenge og piger, og vores voksen størrelser dækker henholdsvis xs-xxxxl og 34-50, så vores voksen størrelser passer både til små og store damer og herrer.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik