Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Børne regntøj

Hvilket regntøj er bedst til børn?

Når du skal vælge regntøj til dit barn, bør du overveje, om materialet skal være med PU, hvilket er en belægning uden på polyesterregntøjet, der giver fuld vandtæthed, eller om det skal være almindeligt polyesterregntøj, der er mere åndbart. Du bør se efter, at vandsøjletrykket er mindst 5000 mm og vælge tapede syninger for at være sikker på, at dit barns regntøj vandtæthed er i top.

Kan jeg vaske mit barns regntøj?

Du kan som udgangspunkt vaske dit barns regntøj uden bekymringer, blot du husker at vende vrangen udad samt undgår at bruge blegemiddel og skyllemiddel. For at sikre mindst muligt slid, bør du dog altid overveje, om vasken kan klares med en opvredet klud. Særligt regntøj med PU skal vaskes så lidt som muligt, da belægningen slides af og ikke kan genimprægneres.

Bliver mit barn vådt, når det har regntøj på?

Hvor tørt regntøjet holder dit barn, afhænger af regntøjets kvalitet. Du bør se efter regntøj i materialerne polyester eller polyester med PU samt gå efter et vandsøjletryk på mindst 5000 mm og gerne tapede syninger. Det kan være en fordel, at regntøjet har elastik til under skoen, så vandet ikke siver ind ved buksebenene. Husk også sko der kan holde regnen ude selv i vandpytter.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik