Vinterjakker

Viser 1-24 af 54
Kari Traa W Rongve Parka - Dame Vinterjakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Nyhed
Kari Traa W Kyte Parka - Dame Vinterjakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Nyhed
Dun
Kari Traa W Emma Ski Jacket - Dame Skijakke
Billigst på PriceRunner
Kun online
Kari Traa W Emma Ski Jacket - Dame Skijakke
Billigst på PriceRunner
Kun online

Vinterjakker

Oplev den ultimative kombination af varme, stil og komfort med en vinterjakke til damer eller herrer fra NY FORM. Hos os finder du et stort udvalg af vinterjakker, som er skabt til at tackle selv de koldeste dage uden at gå på kompromis med hverken komfort eller stil.

Vi har vinterjakker til både herrer og damer i et væld af forskellige størrelser, farver og modeller samt naturligvis fra et hav af anerkendte mærker, som 2117 of SwedenHelly HansenKari TraaNanok og mange andre. Gå på opdagelse i vores store sortiment af vinterjakker og tag vinterens udfordringer i opløbet.


Komfortable vinterjakker til damer og herrer: Hold kulden på afstand

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af vinterjakker til herrer og damer, som har en god varme- og isoleringsevne, hvor du er effektivt beskyttet mod kulden, når vinteren nærmer sig. Vores sortiment af vinterjakker er nøje udvalgt. Du finder derfor kun vinterjakker af høj kvalitet hos os, som kan modstå slid og bevare sin gode kvalitet over tid.

Langt de fleste af vores vinterjakker giver desuden en god bevægelsesfrihed samtidig med at de holder dig varm og beskyttet mod kulden. Hvis funktionalitet og praktiske løsninger er en prioritet for dig, finder du et fint udvalg af vinterjakker med inder- og brystlommer samt lynlås, som giver plads til både telefon og pung.

Find din drømmevinterjakke blandt vores brede udvalg. Uanset dine præferencer vil du finde en jakke, der passer perfekt til din stil. Scroll gennem vores udvalg og klik ind og læs nærmere ved hvert enkelt produkt.


Stilfulde og moderne vinterjakker

På trods af den gode vejrbeskyttelse, høj grad af komfort og en slidstærk kvalitet, så har vinterjakkerne naturligvis også fokus på både stil og design. Hos NY FORM finder du derfor et stort udvalg af vinterjakker til damer og herrer i forskellige farver, mønstre og naturligvis størrelser, så du kan finde en model, som passer til lige præcis din personlige stil.

Vores vinterjakker er skabt til at skabe den perfekte pasform og fremhæve din figur med stil, selv når termometeret rammer minusgrader. Vi har nøje udvalgt jakker, der tilpasser sig din kropsform og garanterer, at du ser fantastisk ud.


Åndbare vinterjakker med smarte og funktionelle detaljer

Som en af Danmarks førende sportskæder er vi fuldt ud klar over betydningen af komfort ved høj og fysisk aktivitet, selv når temperaturen falder. Derfor tilbyder vi et sortiment af åndbare vinterjakker til både damer og herrer. Disse jakker er lavet af materialer, der holder dig varm uden at overophede, så du kan nyde vinteren uden bekymringer.
Snoretræk, justerbare ærmeender, snefang og aftagelig hætte. Dette er blot en lille håndfuld af de smarte og funktionelle detaljer, som vinterjakkerne kan være udstyret med. Snoretrækket giver dig mulighed for at justere jakken, så den passer perfekt til din kropsform og sikrer optimal varmeisolering. De justerbare ærmeender gør det nemt at tilpasse længden, så du kan beskytte dine håndled mod kulden og bevæge dig frit uden at føle dig begrænset.

Snefanget er en genial funktion, der forhindrer sne og kulde i at trænge ind under jakken. Det er perfekt til aktiviteter i sneen eller når du opholder dig i områder med meget blæst. En aftagelig hætte er ligeledes praktisk detalje, der giver dig fleksibilitet i forskellige vejrforhold.


Find din perfekte vinterjakke hos NY FORM

Vores team sidder klar ved tasterne til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte vinterjakke, som passer til lige præcis dit behov og din stil. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter.

Gå på opdagelse i vores sortiment af vinterjakker til damer og herrer og omfavn vinteren med stil.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik