Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Vinterjakker

Vinterjakker til herrer

Vinterjakker til mænd skal være stilede, nogle gange farverige og funktionaliteten skal bare være i orden. Netop derfor kan vores herre vinterjakker holde dig varm og komfortabel samtidig med at de holder alt vind og vand ude. Sortimentet af herre vinterjakker består af korte og lange modeller samt af jakker både med og uden hætte og pelskrave. De vinterfrakker der er designet med pelskrave er desuden fremstillet med syntetisk pels (uægte pels) – uden undtagelse. På vores webshop og i vores mange butikker kan du købe nye herre vinterjakker fra alle de kendte mærker og helt fra str. S – XXXXL.

Vinterjakker til damer

Når kvinder er på udkig efter vinterens nye vinterjakke, så betyder designet nogle gange mere end selve funktionaliteten, men sådan skal det ikke være. Vores dygtige hold af indkøbere deltager flere gange om året på inspirations- og modemesser, udelukkende for at kunne købe næste vinters smarte designs til dig. Endvidere er de bevidste om Skandinaviens lunefulde og til tider meget kolde temperaturer, så der bliver aldrig gået på kompromis med hverken vindtæthed, vandtæthed eller varme, når der indkøbes dame vinterjakker. Vores smarte vinterjakker til kvinder fås i mange forskellige farver fra størrelse 36 – 48 og ligesom til herrer, så kan du også få dame vinterjakker med eller uden pelskrave.

Billige vinterfrakker

Kvaliteten i vores vinterfrakker stiger år for år, men det gør priserne derimod ikke. Derfor kan du altid finde billige vinterjakker i god kvalitet både online og i vores butikker. Variationen af vinterfrakker til mænd og kvinder er stor, da du både kan få den traditionelle vinterfrakke med den slidstærke nylon overflade eller sågar jakker med strækbart softshell eller blødt bomuld på overfladen. Endvidere er der også forskel på jakkernes fyld og tykkelse, da vi har både herre og dame vinterjakker med kraftigt polyester, det mere åndbare Primaloft eller det helt lette dun. Så selv om du finder en billig vinterjakke på tilbud, så er kvaliteten stadigvæk helt i top.

Vinterjakker på tilbud

I forbindelse med at sæsonen skifter fra vinter til sommer, så starter det store udsalg, og alle vinterfrakker bliver af denne grund sat ned til ekstra gode tilbud. Som oftest vil du faktisk kunne opnå tilbud på helt op til -80% på en ny, varm og ekstra billig vinterjakke i vores vinter outlet. Da perioden er udsalg, og vores i forvejen gode tilbud derfor er ekstra nedsat, så kan vi i sagens natur ikke garantere et fuldt sortiment i vores vinterjakke outlet. Vil du derfor have muligheden for at kunne vælge imellem alle farver og størrelser, når du leder efter en ny vinterjakke, så anbefaler vi, at du slår til inden vores udsalg starter.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik