Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Skijakker

Skijakker til herrer

En af de absolut vigtigste detaljer for en god herre skijakke er åndbarheden, da mænd generelt opbygger mere varme i forhold til kvinder. Derfor nytter det altså ikke noget, hvis ikke din ski jakke kan hjælpe dig af med alt den overskudsvarme du producerer på turene ned ad pisterne. Nogle andre vigtige detaljer for herre skijakker er vind- og vandtæthed, gode muligheder for opbevaring af værdigenstande og selvfølgelig prisen, da mange mænd gerne vil have en billig skijakke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udvalget af billige skijakker til mænd bliver derfor større og større hvert år, dog behøver du ikke at bekymre dig om at prisen afspejler kvaliteten, da den blot viser, at gode skijakker til mænd ikke behøver at koste en formue.

Skijakker til damer

Når det kommer til dame skijakker så spiller pris og kvalitet selvfølgelig også en rolle, men en minimum lige så vigtig faktor, er designet. Derfor bliver der i skijakker til kvinder lagt meget vægt på femininitet, farver og ikke mindst pasform, da nogle kvinder ønsker slanke modeller og andre brede. En typisk dame skijakke er, ligesom herre skijakker, designet med gode detaljer såsom lomme til liftkort, indvendigt snefang og selvfølgelig en vind- og vandtæt membran. Endvidere gør det sig også gældende for begge køn, at de respektive ski jakker kan være designet med ekstra detaljer som aftagelig hætte og håndledsvarmere, hvilket for nogen er essentielt ved valg af ski jakke. Vi forhandler også skijakker til børn til gode priser.

Tilbud på skijakker

Som nævnt tidligere så kan du altid finde billige skijakker på tilbud, dog er de forskellige tilbud på skijakker ekstra vilde uden for sæsonen i forbindelse med vores udsalg, da dette er perioden hvor der skal ryddes op på lageret. Vi kan dog på ingen måde garantere fulde sortimenter i vores herre og dame skijakker på udsalg, da nogle størrelser og farver kan være blevet udsolgt i mellemtiden. Har du koldt vand i blodet så kan du altså få din nye skijakke på tilbud uden for sæsonen i forbindelse med udsalget, men det er som sagt et sats, da en i forvejen billig skijakke sjældent er tilbage i et fuldt sortiment.

Skijakker på udsalg

Det store udsalg på skijakker til kvinder og mænd starter for alvor i marts måned, så her kan du virkelig spare penge og få en billig skijakke på tilbud. En skijakke på udsalg er desuden ikke af dårlig kvalitet – priserne er blot ekstra nedsatte på denne tid af året, da der skal ryddes op på lagrene og gøres plads til alle de nye varer. Du har selvfølgelig altid samme gode retur- og reklamationsret på en skijakke på udsalg, som du har på en almindelig dame eller herre skijakke uden for udsalgsperioden. Find et bredt udvalg af skitøj på udsalg her.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik