Skijakker

Viser 1-24 af 30
Kari Traa W Emma Ski Jacket - Dame Skijakke
Billigst på PriceRunner
Kun online
Kari Traa W Emma Ski Jacket - Dame Skijakke
Billigst på PriceRunner
Kun online
2117 of Sweden Tybble Padded Anorak - Herre Skijakke
Billigst på PriceRunner
Mangler din størrelse? Kontakt kundeservice.
2117 of Sweden Tybble Padded Anorak - Herre Skijakke
Billigst på PriceRunner
Mangler din størrelse? Kontakt kundeservice.

Skijakker

Det virker måske selvsagt, men en skijakke af høj kvalitet er alfa-omega, hvis du skal have en god og komfortabel skiferie. Din skijakke er nemlig én af de vigtigste beklædningsgenstande, når du skal holde dig varm og tør ude på skibakkerne.

Det er ikke altid nok med en almindelig vinterjakke, da skijakker er specialdesignet til aktiviteter i koldt vejr, og selvom der kan være nogle overlap mellem de to jakketyper, så har skijakker typisk nogle specifikke funktioner og detaljer, som gør, at de egner sig særligt godt til timevis af sjov på skiløjperne.

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af skijakker fra nogle af de mest kendte og populære mærker som bl.a. 2117 of Sweden, Helly Hansen og Kari Traa samt mange flere. Vi har mange modeller i forskellige størrelser og farver, så du kan finde lige præcis dén skijakke, som falder i din smag.


Hvorfor er en god skijakke vigtig?

En god skijakke er vigtig, så du kan holde dig varm og tør på skibakkerne, hvor vejrforholdene kan være særlige barske. Her spiller din skijakke en helt afgørende rolle i at give dig den nødvendige isolering, så du kan bevare kropsvarmen. En god skijakke er også vigtig i forhold til din sikkerhed, da de fleste modeller har indbygget reflekser, som gør, at det er lettere for andre skiløbere at se dig. Sigtbarheden kan nemlig være temmelig begrænset på skiløjperne, hvis der falder sne.

Hvis du skal ud at boltre dig på skibakkerne, så er det nødvendigt med en god skijakke af høj kvalitet. Skijakkerne til damer og herrer her på siden er særligt designet til at modstå de krævende vejrforhold, der kan være på skisportssteder. De er som regel udstyret med indbygget isolering, har en god åndbarhed og er designet til at du kan bevæge dig frit, når du står på ski og snowboard.


Stilfulde skijakker til damer og herrer med god pasform

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af skijakker til damer og herrer, som holder dig varm og veltilpas på skituren, og som samtidig er flotte og stilfulde. På trods af den gode isolering og pasform, er der ikke skruet ned for det flotte design. Du finder derfor skijakker til herrer og damer i et væld af forskellige farver, mønstre og stilarter i vores sortiment.

Er du ligeledes på udkig efter nye skibukser? Så klik ind lige her og se vores udvalg.


Holdbare og praktiske skijakker

Det kan ikke undgås, at din skijakke bliver udsat for slitage og belastning undervejs på løjpen. Derfor er det afgørende, at den er af høj kvalitet, så den kan holde i mange år. Hos os er vi dedikerede til at tilbyde skijakker til både damer og herrer, der opfylder disse krav. Jakkerne, som tilbydes her på siden, er nøje fremstillet af stærke og holdbare materialer, der er skabt til at modstå slid og bevare deres funktionalitet og udseende over tid.

Vi er bevidste om, at skiløb indebærer udfordringer som sne, vind og vejrforhold, der kan være krævende for dit tøj. Derfor har vi valgt materialer, der er både vandtætte og åndbare, så du kan forblive tør og komfortabel under alle forhold.


Multifunktionelle jakker: Perfekt til vinterens aktiviteter

Skijakker til damer og herrer er ikke kun beregnet til skisport, de kan også bruges til daglig brug i vintermånederne, hvis du leder efter en varm, komfortabel og sporty jakke. En skijakke kan særligt være en fordel, hvis du ofte befinder dig ude i naturen eksempelvis i kraft af dit arbejde, eller når du skal gå lange ture med hunden udendørs i vinterhalvåret.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik