Regnjakker

Filter
Viser 1-24 af 72
Nanok Rainbow 24, Jr - Børne PU Regnsæt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
STR. 80-110 MED SELER / 116-140 UDEN SELER
-33%
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
-33%
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
Nanok Rainbow 24, Jr - Børne PU Regnsæt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
STR. 80-110 MED SELER / 116-140 UDEN SELER

Regnjakker

Vidste du, at der gennemsnitligt er mere end 170 dage med nedbør om året i Danmark? Det svarer til, at der enten falder regn, slud eller sne hver anden dag i landet. Netop derfor kan det være gavnligt at forsyne garderoben med en smart og komfortabel regnjakke, som du altid kan iklæde dig, når vejrudsigten melder nedbør.

Her hos NY FORM kan vi præsentere et rigt udvalg af regnjakker til damer og herrer. Du finder jakkerne i forskellige designs og længder, men som alle har det til fælles, at de er produceret i slidstærke og holdbare materialer, der kan holde dig tør de næste mange år fremadrettet.


Funktionelle regnjakker til herrer og damer

De flotte og funktionelle regnjakker kan bruges hele året rundt - både på de kolde og varme dage. Størstedelen af modeller er nemlig designet i materialer, som er både åndbare og lette og giver et godt indeklima, når du er iklædt jakken. Klik ind på de forskellige jakker, hvor du kan læse nærmere beskrivelse af materievalget.

Hvis du ofte cykler til og fra arbejde eller studie, så kan det være en fordel at vælge en lang model, som går ned over bagdelen. En kortere model har dog den fordel, at den giver mere fleksibilitet og øget bevægelsesfrihed, som kan være gavnligt, hvis du skal bruge regnjakken i arbejdssituationer.


Stilfuldt beskyttet mod regnen

Der er ingen grund til at gå på kompromis med designet og æstetikken i din nye regnjakke. Her på siden finder du nemlig både flotte og funktionelle regnjakker til herrer og damer af kvalitetsproducenter såsom Nanok og Helly Hansen, hvor der er fokus på både den gode kvalitet og det flotte design.

Vores udvalg af regnjakker er nøje udvalgt for at sikre, at de ikke blot er stilfulde, men også holdbare. Vi sætter en høj standard, så du kan have tillid til, at din jakke vil holde i mange sæsoner fremover. Uanset om du foretrækker en klassisk regnfrakke eller en mere sporty jakke, kan du finde noget, der passer til din smag og stil. Vi holder os altid opdateret med de nyeste modeller og trends, så du kan være sikker på at finde de mest moderne regnjakker til herrer og damer.


Tæt og åndbare regnjakker til damer og herrer

Åndbarhed er en af de vigtigste faktorer, der tages i betragtning ved valg af regnjakker, og det afhænger af de materialer, jakken er lavet af. Åndbarheden måles i mængden af vand, der kan passere igennem stoffet pr. kvadratmeter i løbet af 24 timer. Normalt kræver fysisk aktivitet en åndbarhed mellem 5.000-8.000, mens aktiviteter som skiløb kræver en åndbarhed på over 10.000.

Ønsker du at holde dig tør selv ved den største regnbyge? Så er det vigtigt at kigge nærmere på vandtætheden/vandsøjletrykket. Til hverdagsbrug er 5.000 mm vandsøjletryk den magiske grænse for at holde dig tør i en pludselig byge. Men hvis du arbejder udenfor, så kræver det minimum 8.000 mm vandsøjletryk og regntøj med tapede syninger for at sikre en ekstra vandtæthed.

Fuldend dit regnvejrslook

Hos NY FORM tilbyder vi naturligvis også et rigt udvalg af regnbukser, regnsæt og gummistøvler, som kan fuldende dit look, når du bevæger dig ud i regnen.

Uanset om du skal vandre i skoven, cykle gennem byen eller bare gå en tur i parken, er det vigtigt at være rustet mod regnen. Hos NY FORM kan du finde det perfekte regntøj til enhver anledning. Vores udvalg af regntøj til damer og herrer er er både praktisk og stilfuldt, og det sikrer, at du forbliver tør og komfortabel i vådt vejr. Gå ikke på kompromis med din stil eller beskyttelse og udforsk vores regntøjskollektion og omfavn regnen med selvtillid.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik