Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Bikinier

Billige bikinier

På vores hjemmeside sælger vi de nyeste og flotteste bikinier fra alle de kendte sportsmærker og du skal ikke lede længe for at finde de gode tilbud, da langt de fleste af vores produkter er meget billige. Da vi køber stort ind hos vores leverandører kan vi altid opnå de bedste priser på bikinidele, hvilket kommer dig til gode når du skal købe en ny her på vores webshop.

Tilbud på bikinier

Du må endelig love at du ikke bliver overrasket hvis du f.eks. finder en bikini fra Adidas eller et andet mærke, på tilbud, for du kan med lethed spare mange procenter på udvalgte bikinidele og sæt. Udover at du kan finde billige bikinisæt i mange flotte farver, så kan du ligeledes finde dem i mange forskellige størrelser til både børn og voksne.

Bikini top eller trusse - vælg selv

Hvis man ikke lige er til et bestemt sæt, er der jo den fantastiske mulighed at man kan købe lige det par trusser man bedst kan lide, og den top der passer bedst til en. Du kan nemlig matche lige de to dele du har lyst til, da der også er mulighed for at købe dem hver for sig. Det gør det lige pludselig sjovere at shoppe bikini!

Køb billige bikinier hos os

Hos nyform går vi op i at servicere vores kunder på den bedste måde ved at have de allerbedste tilbud og priser på både badetøj, outdoor tøj og meget andet. Uanset hvad du mangler, kan du altid komme til os. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik