Badeshorts

Badeshorts

Badeshorts til mænd – sporty og afslappede

Når turen går en tur sydpå, hvor vand og sol er klar til at tage imod dig, så er det vigtigt at have et par afslappede badeshorts, og de fås i mange modeller og er tit løse og behagelige Derfor kan de også nemt bruges som et par helt almindelig shorts, hvis du fx skal opleve dit nye feriested eller blot være afslappet på en varm sommerdag herhjemme. Skal du bruge et par badeshorts til en aktiv ferie eller dyrker du svømning som sportsgren - og skal konkurrere mod andre svømmere, er det vigtigt, at du finder en tætsiddende model. Den løse model vil skabe modstand i vandet, når du svømmer, og derfor kommer du slet ikke så hurtigt frem, som du gerne vil. Skal du bruge et par sporty badebukser er du også kommet til det rette sted for blandt vores badeshorts finder du nemlig også sportsmodellerne bl.a. fra Speedo og Nico.

Lange boardshorts i mange farver

Du kender dem godt - de lange og farverige badeshorts med smarte mønstre, store blomster eller andre smarte motiver. Denne form for badeshorts bliver oftest kaldt boardshorts eller surfershorts, og deres oprindelse og store popularitet kommer fra de velkendte og eksotiske surferparadiser Hawaii og Australien. Kendetegnet ved boardshorts er at de er længere end normale badeshorts, samt at de kommer i et væld af friske farver og designs, hvilket er nogle store faktorer til at flere og flere vælger boardshorts som deres primære valg af badeshorts. Vi har selvfølgelig også almindelige tætsiddende badebukser fra Speedo, Nico og mange flere af de kendte sportsmærker.

Billige badeshorts til mænd, drenge og sågar damer

Som førnævnt så består vores udvalg af billige badeshorts til både børn og voksne, så uanset om du er en strandløve på 10 eller 30 år, så kan du med garanti finde et godt tilbud på dine nye badeshorts her på vores webshop. Alle vores indkøbere bruger nemlig oceaner af tid på at forhandle sig til de bedst mulige tilbud, således at du kan få de bedst mulige priser på dine nye badeshorts. Som noget helt unikt så har vi også smarte badeshorts til damer, da trenden efterhånden viser at de lange badeshorts ikke længere er forbeholdt hankønnet. Vores størrelser rækker desuden vidt og bredt, da vores børne shorts spænder fra størrelse 116-176 cm., vores dame shorts fra 36-42 og vores herre shorts fra xs-xxxl.

Badebukser til drenge er også et must for dit barn, da børn som regel elsker at lege eller svømme i vand - og derfor er det også ofte, at de bliver brugt hele dagen. Derfor kan du få modeller, som er hurtigttørrende og som passer til dig barns temperament. Er dit barn til farver, print, lommer og mange detaljer, så er det sådan et par, han vil elske. Skal din dreng konkurrere mod andre konkurrencesvømmer, så har vi dig klassiske badeshorts, som sidder helt rigtigt, så han glider igennem vandet og dermed kommer hurtig frem.

Er du tvivl om, hvad du skal vælge - eller er du ret sikker på, hvad du går efter? Ta’ et kig på vores side og find den model, som passer dig, din mand eller din dreng. Der er noget for en hver smag. Skulle du fortryde har du altid 60 dages fuld returret og mulighed for at bytte eller returnere i en af vores NY FORM butikker. Er det en spontan ferie, du skal på - så bliv ikke fortvivlet, bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage, så leverer vi nemlig dagen efter, så du kan få alt det nødvendige udstyr med til ferien. Rigtig god shoppelyst! 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik