Badedragter

Viser 1-24 af 37
Arena Jr Swimsuit - Pige Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Swimsuit - Dame badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Bodylift Swimsuit - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Bodylift Swimsuit - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Bodylift Swimsuit - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Clara U Back - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Stripe U-Back Suit - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Arena W Mono U-Back Suit - Dame Badedragt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online

Badedragter

Hvilken badedragt, skal man vælge?

Når du er på udkig efter en ny badedragt, kan du med fordel overveje, om det skal være til sportsbrug i svømmehallen, eller om det skal være til mere stillesiddende aktiviteter såsom en dag på stranden eller en tur i spa, da både materiale og pasform varierer meget. Du bør også se efter hvor meget støtte, du har brug for til din barm, samt hvilket snit, du synes, klæder dig bedst.

Hvordan skal en badedragt sidde?

Din badedragt bør sidde tæt til kroppen uden at skarve fra stropper og kant. Badedragter kommer i alskens pasformer, designs og farver, så det handler om at prøve sig frem. Måske du skal have en skål i din badedragt, for at støtte din barm, eller måske er du til det retro look med en bredere underdel. Det vigtigste er dog, at du føler dig tilpas, og at din badedragt sidder behageligt.

Badedragter til kvinder

Den bedste måde at blive helt sommerklar på er ved at investere i noget lækkert badetøj. Når du køber en badedragt hos NY FORM, er du garanteret en der er både klorresistent og langtidsholdbar, og du får et super flot design, der helt sikkert vil få folk til at dreje rundt på stranden eller ved poolen - selv dem i svømmehallen vil vende hovedet efter dig! Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilken badedragt, der er den rigtige for en - det er her vi kommer ind i billedet. Du kan nemlig finde den badedragt, som passer præcis til dig. Vi har mange forskellige badedragter med eller uden bryderryg, som giver optimal pasform og stor bevægelsesfrihed og mange af dragterne har sågar integreret 50+ UV beskyttelse. Desuden kan du finde forskellige mønstre, farver og print og med eller uden regulærbare stropper.

Din badedragt holder længere, hvis du behandler den godt. Nogle af de ting, du kan gøre er for at forlænge levetiden - hvad enten du bruger din badedragt i svømmehallen, i poolen eller ved stranden, så er det en god ide at skylle badedragten i koldt vand efter hvert brug. Dette gør du for at formindske dragten igen, da den er blevet udvidet, mens du har haft den på. Vær opmærksom på solcreme og olie, som kan give grimme pletter og misfarve. Samtidig er det en god ide at hænge badedragten til tørre kort efter brug, så der ikke går forrådnelse i materialet.  

Tilbud på badedragt

Det kan godt være en smule dyrt at skulle købe badedragter, og især når familien består af både mor, storesøster og lillesøster. Hos NY FORM har vi masser af dragter på tilbud, så du er garanteret en smadder god pris. På den måde undgår du at skulle ud og bruge en masse penge på badetøj. Bruger du badedragten mange gange i løbet af en sæson er der også god mulighed for at købe mere end en badedragt til en billig pris, så har du flere at skifte i mellem og kan evt. købe en klassisk sort badedragt og samtidig en mere farverig og grafisk printet badedragt. Mulighederne er mange.

Billige badedragter

Det kan i nogle tilfælde være svært at finde dragterne i lidt større størrelser, fordi mange butikker netop ikke køber dem hjem eller måske kun købe få enkelte billige badedragter i store størrelser. Hos NY FORM er vi klar over, at der er mange større kvinder, der selvfølgelig også behøver en dragt, og derfor køber vi altid et ekstra antal i store størrelser. Det er vores gode service til dig. Selvom vi sælger billige badedragter går vi ikke på kompromis med kvaliteten og der fås både sporty og feminine modeller, som kan bruges til træning, så du let og hurtigt kan svømme gennem vandet. Men vi har også modeller, som har detaljer, udskæringer og bånd, så de kan bruges i badeland og på stranden. Den sporty model er ideel til dig som svømmetræner eller som evt. skal på træningsferie. Hvorimod den feminine og detaljerede badedragt kan være til en uge sydpå eller en tur i badeland, og som du kan bruge sommer efter sommer.      

I gamle dage var badedragten designet med ærmer og ben, der er dog sket lidt siden da, og selvom badedragten kan virke mere tækkelig end bikinien, så fås den i dag mere moderne end nogensinde.          

Hvilken badedragt passer til min krop?

Når du vælger din badedragt, kan du vælge om designet skal sætte mindre eller fokus på en bestemt kropsdel. Vil du eksempelvis fremhæve din barm, kan du vælge en badedragt, der har flæser eller mønster på overdelen, og vil du fremhæve din talje, kan du gå efter et højtaljet retro-look. I sidste ende er det kun dig, der bestemmer hvilken pasform, der passer bedst til din krop.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik