Tøj

Filter
Viser 1-24 af 1451
Kari Traa W Kyte Parka - Dame Vinterjakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Nyhed
Dun
-14%
Adidas Stanford Pant - Herre Sweatpants
Billigst på PriceRunner
Outlet
Nyhed
Kari Traa W Traa Sweat Pant - Dame Sweatpants
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed

Tøj

Tøj til hver sæson

På webshoppen finder du et stort udvalg af tøj til forår, sommer, efterår og vinter. Uanset om du er kvinde, mand eller barn; På webshoppen finder du alt hvad du har brug for til det skiftende vejr. Hos NY FORM finder du softshell og regnfrakker af høj kvalitet til overgangssæsonerne, vintertøj til de kolde vintermåneder og sommermode til den varme sæson. Også til sport, fitness og træning kan du shoppe løs af superkomfortabelt og åndbart tøj, som du har brug for til en aktiv fritid. Praktisk tøj med innovative funktioner og lækre detaljer, behagelige bukser og shorts og naturligvis sportsbh'er, løbebukser og løbejakker findes i de forskellige kategorier.

Tøj – du ikke kan undvære.

Når man bor i Danmark har man brug for lidt forskelligt i garderoben, så du ikke bliver våd og kold på blæsende, regnfulde og kolde dage. Overtøj med vandtæt membran, en god beskyttende hætte, vindklappere og en høj krave vil vise sig at være utrolig nyttige i mange situationer. Tøj fra Helly Hansen og Jack Wolfskin beskytter i ethvert vejr og bliver hurtigt en uundværlig favoritdel i hverdagen og på rejsen. Under jakken kan du nemt tilpasse dit tøj til det skiftende vejr og årstiderne med flere forskellige lag. Prøv et varmt lag af skiundertøj på de meget kolde dage, så finder du ud af, at der virkeligheden ikke er noget der hedder dårligt vejr. Det rigtige tøj giver dig friheden til altid at være ude og deltage i udendørsaktiviteter, uden at kulde, vind og regn er med til at give en dårlig oplevelse.

Der er noget for enhver smag

Er du til enkle farver, farverige styles eller tøj med mønster? Lavet af bomuld, polyester, uld eller et blandingsmateriale? Skal der være masser af detaljer, eller foretrækker du det helt klassiske look? Skal dit tøj være funktionelt og brugtbart til fysiske aktiviteter eller foretrækker du tøj, der kan bruges i alle situationer? På online shoppen finder du tøj af høj kvalitet til enhver smag og ethvert behov. Kendte mærker som Under Armour, Kari Traa, Adidas og Puma tilbyder en række forskelligt sport- og fritidstøj med et cool look og fantastiske funktioner. Mens de lige så populære modemærker Columbia, Jack Wolfskin, Hummel og LEGO Wear designer tøj, der kan bruges i mange situationer. Tjek de forskellige mærker og kategorier, og lad dig inspirere.

Den rigtige pleje til dit yndlingstøj

Du vil gerne passe godt på dit yndlingstøj, så du kan nyde og bruge dem i lang tid. Når du vasker dit tøj, er det meget vigtigt, at du læser vaskeanvisningerne i den enkelte del og følger den nøjagtigt. Vær særlig opmærksom på temperaturen og materialet. Til vandtætte og vandafvisende materialer samt uld anbefaler vi et specielt vaskemiddel, der beskytter dit tøj og ikke ødelægger materialets gode fordele. Tjek kategorien ’vask og imprægnering’ og find det passende rengøringsmiddel fra mærket Nikwax, som netop forlænger levetiden på dit overtøj.

Ønsker du at bestille tøj i forskellige størrelser til dit løbeteam eller dine medarbejdere? Intet problem, du kan sagtens bestille større mængder online, og hvis en størrelse er udsolgt, vil vi meget gerne se, om der er mulighed for at bestille flere hjem. Har du ønsker eller spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage. Ring til os eller send os en e-mail.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik