Badeponcho og badekåbe

Badeponcho og badekåbe

En badeponcho forlænger badesæsonen

Hvis du først har ejet en badeponcho, er det svært at forstå hvordan du nogensinde har kunnet undvære. En badeponcho har virkelig mange anvendelsesmuligheder, men særligt når turen går til stranden for at bade, er den virkelig ideel. Den trækkes blot over hovedet, efter at du har været en tur i vandet, og den bløde bomuld vil tørre og varme kroppen, så du undgår at fryse. Hvis du er én af dem der synes at badesæsonen er for kort, har du mulighed for at forlænge den med en badeponcho, da graderne kan falde en smule uden problemer. Udover den klassiske bomuldsmodel til både børn og voksne, er det også muligt at få en variant, hvor man udover den bløde inderside, også får en overside der er vind-, vand- og skidtafvisende og som kan lukkes med lynlås.

Badeponcho til vinterbadning

Badeponchoen er også helt uundværlig til vinterbaderen, hvor den hurtigt kan trækkes over hovedet efter det kolde dyp, og give dig varmen. Hvis man har prøvet at vinterbade før, ved man hvor vigtigt det er for oplevelsen, at man har mulighed for at tage noget rundt om kroppen umiddelbart efter, så man ikke står og fryser unødvendigt meget. Nogle badeponchoer er designet i en oversize model, så det er muligt at klæde om inde i den, og den kan bruges som et mobilt omklædningsrum. Det er virkelig praktisk, på steder hvor der ikke er omklædningsrum eller hvor der er mange mennesker.

Badeponchoen har mange anvendelsesmuligheder

Hvis du ikke er den store vinterbader eller vandhund, er flere af badeponchoerne ideelle til at holde vind, regn og kulde ude til f.eks. fodboldkampen, fisketuren eller på campingpladsen. Faktisk er der ingen grænser for hvad ponchoerne kan blive brugt til. De er blandt andet meget udbredt til OCR-løb, som er et udendørs løb med våde og tørre forhindringer, der bliver afholdt i al slags vejr og der er sjældent gode omklædningsmuligheder.

Badeponcho til børn og voksne

NY FORM har et udvalg af badeponchoer til dine behov, uanset om du foretrækker at ponchoen kan lukkes med lynlås, har lommer eller hvor overfladen er vind- og vandafvisende. I udvalget finder du også badeponchoer til børn i blød bomuld, så det er lettere at holde varmen på stranden. De findes i flere farver, så dit barn kan vælge sin favorit.

Er du i tvivl om størrelsen, kan du bruges størrelsesguiden til den pågældende poncho. Den vil give dig de mål du skal bruge, for at finde den helt rigtige størrelse. Det er nemlig meget individuelt hvilken størrelse man ønsker, alt efter om man ønsker at kunne klæde om i den.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik