Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Rygsække

Rygsæk til løb

Der er nogle, der gerne vil løbe på arbejde eller i skole, og der er det en smule upraktisk at skulle løbe med en pose eller andet, der skal holdes i hånden. Her kan man købe sig en rygsæk til løb, som er bygget til at sidde perfekt på ryggen, når man løber. Stropperne er bygget, så de sidder klistret på skuldrene, og selve rygsækken er flad men med masser af plads til både computer, mad, vand og andet. Den bliver selvfølgelig tungere jo mere, man putter i, men komforten er helt i top i forhold til at løbe med tasken på ryggen.

Vandre rygsæk

Det er blevet mere og mere populært at tage på interrail og vandreture rundt omkring i verden. Folk tager ud og oplever alt til fods. Her bliver det lidt svært at slæbe en kuffert med ud, hvis man f.eks. skal gå tur i junglen. Til det kan man anskaffe sig en vandre rygsæk, som har masser af plads, og som er bygget, så tyngden ikke tynger ens skuldre. Stropperne er brede og bløde, og tasken er praktisk indrettet. Der er mange forskellige stilearter alt efter, om man er til farver eller de mere neutrale sorte tasker. Du har her hos os en masse lækre typer at vælge imellem, og så kan du få dem til en god pris.

Rygsæk til børn

Når børnene skal i skole, skal de selvfølgelig have en smart taske med, som de kan vise til deres venner. Derfor kan du hos nyform købe en rygsæk til børn i alskens stilarter. Det er lige meget, om det er en dreng eller en pige - vi har det hele! 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik