Kasketter

Viser 1-24 af 27

Kasketter

Kasketter

Man kan bruge en kasket til rigtig mange ting! Den er både god mod solen, hvis vejret er godt og man ikke lige har lyst til at få den i øjnene konstant, mens man er udenfor. Den er også fed at tage på, hvis man lige mangler det sidste strejf af coolness til sit outfit. Desuden kan man bruge den de lidt køligere aftner til at varme hovedet med, hvis man fryser en smule. Alt i alt er kasketter super praktiske!

Solhatte til børn

Som barn suser man rundt uden for uanset om det er dårligt eller godt vejr. Det gode vejr giver anledning til masser af sol, og denne sol rammer altså alle steder - dvs. også i hovedbunden. Med en solhat til børn er du garanteret at dit barn er beskyttet mod den bagende sol fra oven, da den giver maksimal beskyttelse ved at dække for hovedund og skilninger. Du kan købe dem lige her hos nyform.

Billige kasketter til dig

Hos nyform gør vi alt for at have de mest spændende produkter til de bedste priser. Med en kasket kan du fuldende dine fedeste outfits og stadig se super tjekket ud. Hos nyform kan du få en masse fede varianter både til damer, herrer og børn, så shop løs!

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik