Slippers

Filter
Viser 1-24 af 42

Slippers

Slippers til herrer

Mange mener, at denne form for fodtøj er noget af det bedste, man kan købe om sommeren, da de er nemme at træde i og praktiske at tage med sig, da de intet fylder i tasken. De er perfekte til stranden, fordi tæerne netop får den luft, de har brug for, og de kan sagtens bruges i vandet også, hvis der for eksempel er en masse sten, der skal undgås. Slippers til mænd er absolut blevet mere moderne, og de fås i et utal af varianter, så man er garanteret det bedste udvalg.

Slippers til damer

Om sommeren er der en masse ting, der skal ordnes. Haven skal gøres ren, huset skal vaskes og pudses indvendigt, og samtidig skal der være tid til at tage en halv til en hel time på ”drømmeren” ude i haven. Der findes ikke mere praktisk fodtøj end dette par sko, da de er lige til at tage af og på. Når dagen foregår både inde og ude, er et par billige slippers nemlig lige det, man har brug for.

Slippers til børn

Nogle gange findes der ikke noget mere irriterende end snørebånd, når man bare så gerne vil ud og lege med de andre. Her er det, at et par billige slippers kommer ind i billedet! De er lige til at tage på, når børnene står og skriger på at komme udenfor og lege, og når de er trætte og bare gerne vil ind, kan de smide dem lige så let igen. Sålen er solid og robust, så skoene kan tåle at træde på både grus og store sten.

Tilbud på slippers

Hos nyform finder du en masse lækre sko i en masse varianter, og hvis du er heldig, vil du også støde på en masse på tilbud. Vi sørger for at have de bedste priser, så du har mulighed for at få dobbelt - hvis ikke tre gange - så meget for prisen, når du handler hos os. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik