Sandaler

Filter
Viser 1-24 af 37
-25%
Hummel Jr Flash Sandal - Børne Sandaler
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
-25%
Hummel Jr Flash Sandal - Børne Sandaler
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
-25%
Hummel Jr Flash Sandal - Børne Sandaler
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Hummel Jr Sandal Inf - Børne Sandaler
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Mangler din størrelse? Kontakt kundeservice

Sandaler

Tilbud på sandaler til damer

Har du brug for smarte og meget komfortable sandaler til kvinder, er du kommet til det rette sted. Frihed og komfort til dine fødder er vigtigt, derfor er sandaler et også et godt valg. Mange af vores sandaler er designet med en let EVA sål, som netop gør dem perfekte til en god tur på stranden eller til brug i hverdagen. Vi har også mange andre smarte sommersandaler til damer, som er udført i flotte farver og med spænder, som gør justering af sandalen nemmere. Vi anbefaler ikke, at du vasker dine sandaler i vaskemaskinen, da det kan ødelægge syningen – brug i stedet rengøring, da sandaler så bliver rene og renset samtidig med, at de får en dejlig luft.


Flade sandaler

Flade sandaler er meget behagelig og her på siden finder du flade sandaler fra Adidas, Puma og mange andre kendte mærker. Vi har flade sandaler, som er designet så de passer perfekt på foden, og derfor har sandalerne nemlig også tit velcro-remme henover vristen samt velcro bagtil på hælen. Det giver dine fødder rigtige god luft, samtidig med at de er skønne at have på.

 

Sportssandaler

Når en god vandretur står for døren, eller hvis du har en aktiv hverdag er sportssandaler til mænd og kvinder perfekte. Når du vil købe sportssandaler er sikker på, at få en god komfort og et fast greb, som sikrer, at du står godt fast på. Det slidstærke materiale gør at sportssandaler er meget holdbare, og du vil have god fornøjelse af dem i lang tid til alle dine perfekte eventyrer. De gode funktioner gør nemlig, at turen er lidt sjovere og mere behagelig, men du kan altså også bruge disse sandaler i et hav af andre sammenhænge, en god tur i skoven eller på stranden kan de også være ideelle til. Vandresandaler, sportssko – ja kald dem hvad du vil er ofte også designet med en åndbar og svedtransportende materiale og i nye teknologier, så derfor endnu en god grund til at vælge en sportssandal.  


Sorte sandaler

Sorte sandaler er tit bare mest praktisk og nemmeste at sætte sammen med resten af dit tøj. Derfor finder du også smarte sandaler til damer og herrer i den klassiske sorte farve og med mange gode funktioner. Sorte sandaler kan bruges til de fleste lejligheder og fås både som smarte sandaler, badesandaler og sportssandaler fra vores kendte mærker fra Hummel, Adidas, Puma og mange flere. Sandaler er helt uundværlige om sommeren, og derfor er netop sorte sandaler et must, da de netop kan bruges i mange sammenhænge. Tjek vores sortiment online eller besøg en af vores NY FORM butikker.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik