Hjemmesko

Hjemmesko

Lune fødder på en kold dag

Det er koldt udenfor og du fryser dine fødder, hvad er mere hyggeligt og afslappende end et par dejlige og lune hjemmesko? Hjemmesko skal være komfortable og rare at have på - sådan nogle finder du her på siden. Fødderne bruger vi hver eneste dag, derfor fortjener de også lidt ekstra forkælelse, når de skal helt ned i gear efter en lang og hård arbejdsdag. Det som gør hjemmesko til noget af det rareste fodtøj, da de er fremstillet i blødere materialer end almindeligt fodtøj, da sutsko hovedsageligt bruges indendørs.  Vores Nanok hjemmesko er enkle, klassiske og kan derfor bruges hele år et rundt. Sutsko er særlig praktiske at have på, hvis du bor i en lejlighed eller et hus uden gulvvarme.   

Hyggelige og komfortable at have på

Nanok hjemmeskoene er fremstillet med en fast sål, som giver stabilitet og et godt fodfæste. Skoene kommer desuden med gummibelægning på sålen og er fremstillet i uldblanding.  Uld har den særlige isolerende evne, som gør at fødderne holdes lune. Uld kan absorbere fugt fra fødderne uden at hjemmeskoene kommer til at virke fugtige. Da uld har en naturlig evne til at rense sig selv, kan du med fordel lufte hjemmeskoene udendørs i frisk luft og skoene vil forblive friske. Skulle du være uheldig at spilde på dine sko, kan du forsigtigt fjerne pletten med en våd eller fugtig klud.

Hjemmesko til damer og herrer

Hjemmesko bliver ofte kaldet sutsko, futsko eller pussere - ja kært barn har mange navne – og det er lige præcist hvad hjemmsko er, et kært eje, som er det mest afslappende og komfortable fodtøj, du kan anskaffe dig. Derfor er futsko også superpraktiske at tage med i sommerhus eller rare at bruge, når du træder ud af sengen om morgenen. Hjemmesko er nemlig både hurtige og nemme at smutte i. Den faste gummisål gør, at du godt lige kan smutte ud og hente avisen uden at få kolde og våde fødder. Prisen er lav og som en ekstra gestus, kan du med fordel tilbyde dine gæster et par lune hjemmesko, når de kommer besøg en koldvinterdag.  Så ved du, at de med sikkerhed føler sig rigtigt hjemme.

Sutsko til børn

Hjemmesko til børn er det perfekte valg, når du skal holde de små fødder lune enten derhjemme eller i børnehaven, hvor gulvet tit kan være koldt eller glat. Derfor står hjemmesko også altid på listen over sager, som man skal huske, når barnet begynder i børnehave eller vuggestue. Med den prisvenlig Nanok model kan du derfor roligt anskaffe dig et ekstra par, således at du både har et par derhjemme og et par i intuitionen.  Til børn er det især vigtigt, at hjemmeskoene sidder godt om foden og har en skridsikkersål, så barnet står godt fast og ikke glider, når de suser rund og leger. Man kan nemlig aldrig vide, om der uheldigvis skulle være et vådt område på gulvet. Vores Nanok sutsko har desuden en forstærket kant omkring hælen, som giver dit barn den helt rigtige støtte.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik