Gummistøvler

Filter
Viser 1-24 af 24

Gummistøvler

Kom regnen i forkøbet og undgå våde strømper med et par billige og gode gummistøvler fra NY FORM. Hvad end det er sommer eller vinter, så er der (desværre) altid en betydelig risiko for regnvejr i Danmark. Netop derfor er det vigtigt med et par gode gummistøvler til at holde fødderne tørre. Vi tilbyder et stort udvalg af prisvenlige gummistøvler til både damer, herrer og børn.

Gummistøvler er dog ikke kun anvendelige på en regnvejrsdag, men er også gode at have til havearbejde, hvor der kan være mudret og fugtigt, til fiskeri og til en masse andre udendørsaktiviteter, som fx vandreture, campingture og festivaler. Gummistøvler er med andre ord altid gode at have i skoskabet – særligt til de uforudsigelige vejrforhold, som kan ramme landet.


Smarte og moderigtige korte gummistøvler

Korte gummistøvler, også kendt som støvletter eller ankelgummistøvler, er et smart og moderigtigt alternativ til den klassiske, lange gummistøvle. Korte gummistøvler går typisk kun til anklen eller lidt højere, i modsætning til almindelige gummistøvler, som typisk går op til læggen eller knæet.

Korte gummistøvler har til gengæld en mere stilfuld udformning og minder mere om almindelige støvler rent udseendemæssigt, som kan gå godt sammen med mange outfits. Selvom korte gummistøvler ikke giver helt den samme maksimale beskyttelse som de traditionelle gummistøvler, så er de fortsat praktiske og gode til at beskytte dine fødder mod regn, sne, slud og mudder. De er desuden vandtætte og mange af vores modeller har også skridhæmmende sål, så du står bedre fast i mudderet og ikke glider rundt.

Korte gummistøvler har desuden den fordel, at de på grund af deres kortere længde giver en større bevægelsesfrihed sammenlignet med lange gummistøvler. De er lige så nemme at tage på som et par almindelige gummistøvler og lige så alsidige i deres anvendelsesmuligheder.


Billige gummistøvler i god kvalitet

Hvis du skal ud i meget våde eller mudrede omgivelser, anbefales det dog at vælge et par traditionelle, lange gummistøvler og ikke et par korte gummistøvler. Korte gummistøvler tilbyder nemlig ikke den samme beskyttelse mod regn og snavs som lange gummistøvler.

Tidligere var det ofte sådan, at gummistøvler ikke var udstyret med særlig gode såler. Det havde den konsekvens, at de kunne være ubehagelige at have på i mange timer ad gangen. Sådan er det dog ikke længere. Hos NY FORM tilbyder vi nemlig gummistøvler med både ydersåler og indlægssåler, så du ikke får ondt i fødderne, selvom du er iklædt dine gummistøvler hele dagen.

Alle de gummistøvler, du finder hos os, er af god kvalitet og fremstillet med fokus på både pasform og komfort. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et par korte eller et par lange gummistøvler, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.


En modesko med praktisk anvendelighed

Hvis du ynder at spendere tid udenfor i naturen, er et par gode og billige gummistøvler et must-have i skabet. Men et par gummistøvler er ikke længere blot en praktisk beklædningsgenstand til fødderne – det er i høj grad også en modesko.

Der er inden for de seneste år sket en stor udvikling inden for design af gummistøvler, som gør, at de nu også anses som et moderigtigt valg af fodtøj. Der er ikke længere blot tale om støvler, som skal holde fødderne tørre, men om støvler, som bruges til at udtrykke sin individuelle stil.

Hos NY FORM har vi et stort udvalg af billige gummistøvler i forskellige farver, mønstre, former og modeller. Du finder derfor uden tvivl et par, som matcher din personlige præference og smag. Gå på jagt i sortimentet og find dine yndlings i blandt.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik