Badesko

Filter

Badesko

Badesko til voksne

Planlægger du en dejlig ferie med strand, hav og masser af sol? Så skal du bestemt ikke glemme de praktiske badesko, ofte kaldet aqua sko eller strandsko. De populære neopren badesko er perfekte til aktiviteter på stranden, hvor sandet er varmt og hvor skarpe sten, skaller eller lignende ting kan gemme sig i sandet. Takket være den solide og skridsikre sål kan du bevæge dig frit på våde og glatte overflader. Når du snorkler behøver du ikke at være bange for at træde på ting og sager på havbunden. Den robuste sål giver virkelig god beskyttelse mod havdyr og skarpe genstande.

Perfekt til kvinder, mænd og børn

De fleksible og praktiske badesko fås i et enkelt unisex-design til kvinder, mænd og børn og i størrelserne 26 til 46. Sandet på stranden kan blive meget varmt, især til de små, sarte børnefødder. Uden badesko skal børnene være mere opmærksomme, når de løber og leger - og måske er der områder i sandet, som børnene helt bør undgå med bare fødder. Mange børn kan ikke lide sten, små fisk og lignende, som de kan mærke under fødderne i vandet, men dette er selvfølgelig ikke et problem med badesko. Børnene kan med badesko lege ubekymret i vandet og koncentrere sig om at udforske og svømme.

De fleste aquasko er lavet af fleksibel neopren og kan justeres, så de passer præcist til foden. Den skridsikre sål sørger for et godt greb på stranden og når du eller børnene svømmer i havet.

Neopren badesko

Det fleksible neopren materiale og den robuste gummisål med forstærkninger på tæerne beskytter dine fødder både under og over foden. Du er ikke blot beskyttet mod skarpe genstande og varmt sand - takket være strandsko bliver fødder desuden beskyttet mod den brændende sol. Når man leger og går i vandkanten, kan fødderne ofte blive forbrændt, da huden på fodens bagside er særlig tynd og følsom, og solen tilmed reflekteres af vandet. Mange tænker ikke over, at solcreme på fødderne hurtigt vaskes af, når du bruger meget tid på og i vandet. Aqua-sko giver dig den bedste beskyttelse, og du kan tilbringe mange gode timer ubekymret på stranden.

Hvis du kan lide at svømme om foråret, efteråret eller endda vinteren, er neoprensko et meget godt valg; neoprenen varmer og ventilationen henover vristen sørger for fødderne får luft.

Alt til svømning sjov

Badesko findes i mange designs og med forskellige detaljer. Badesko til damer er ofte meget farverige og mønstrede. Strandsko til mænd er mere klassiske og i mørke farver. De sorte neopren aqua-sko fra er især populære hos NY FORM og er især velegnede til aktiviteter på strande, hvor sten og andre skarpe genstande er kan gemme sig i sandet. Husk på, at badesko sidder meget bedre på foden end flip-flops, da foden desuden er helt lukket af skoen. Vi anbefaler badesko med justeringsmuligheder, så skoene er perfekt tilpasset foden, og du kan nyde at badeskoene sidder optimalt under alle strandaktiviteter.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik