Badesandaler

Filter
Viser 1-22 af 22

Badesandaler

Vælg de rigtige badesandaler og klip klappere

Det er svært at undvære et par gode badesandaler, for uanset om du skal i svømmehallen, på ferie, eller blot bare har brug for et par hjemmesko, som du hurtigt kan trække på foden, så er badesandaler eller klip klappere ideelle. Der er et hav af muligheder når du skal vælge dine nye klip klappere – både inden for farvevalg, pasform og type. En god badesandal kan selvfølgelig tåle vand, og er lette at gøre rene, derudover bør de have en komfortabel sål, så du ikke får ondt i fødderne. For en badesandal behøver ikke være ukomfortabel at have på en hel dag. Det er en smagssag hvordan man ønsker at sandalen er udformet, og mulighederne er heldigvis mange. Måske har du præferencer til om remmen over vristen er bred eller smal, og om du har behov for at remmen er justerbar.  Det er også muligt at vælge badesandaler med tåstrop, disse er også ofte kaldet flip flops og er typisk i et letvægtsmateriale, så man næsten ikke kan mærke man har dem på.

Badesandaler til børn

Det er ikke kun voksne der kan få gavn af et par gode badesandaler, det er nemlig også en god idé at gå på jagt efter badesandaler til børn. Beskyt de små børnefødder mod muslinger og skarpe sten når turen går til stranden, og bliver der brugt timer på leg i haven, er det jo oplagt med en god vandkamp når solen skinner, også her er badesandalerne gode.

De klassiske klip klappere til børn er lette at tage af og på, hvilket er rigtig godt, hvis dine børn har tendens til at komme afsted uden fodtøj på, fordi det er lidt bøvlet at tage sandaler på. Disse er også rigtig gode på campingpladsen, hvor det skal være hurtigt og let at gå til toilet og badefaciliteterne. Du kan også vælge en god og komfortabel børnesandal med velcrolukning, så sandalen bliver på foden under leg og løb, uanset om det foregår i vand eller på sand.

Badesandaler fra Hummel

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af badesandaler og klip klappere fra Hummel, til både børn og voksne. Her går design og kvalitet hånd i hånd, og du får en badesandal hvor dine fødder er sikret god komfort, hele dagen. Hummel er kendt for sit retro design, som går igen gennem alle kollektioner, uanset om det er træningstøj, sweatshirts eller sko, og du finder selvfølgelig også det populære design på udvalget af badesandaler.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik