Det rigtige tidspunkt at tage vinterstøvler på

Columbia Newton Rigde

Når vi når oktober måned, rammer vi overgangsperioden. Her er det koldt, når solen er gået ned eller ikke stået op endnu. Helt generelt vil det være en god ide at begynde at overveje vinterstøvle-brug, når temperaturen rammer 5-6 grader - og helt sikkert, når det bliver frostvejr. Nogle dage er det koldt om morgenen, men bliver 10-15 grader op af dagen. Så derfor vil det i starten vil være lidt på mavefornemmelsen, da nogle er mere kuldeskær end andre. Indtil da vil det være en god ide at skaffe dig et par vandafvisende sko samt en overgangsjakke. Skal du på tur i blæsende efterårsvind - samtidig med at det føles koldt, kan det blive nødvendigt med lunt fodtøj før.
 

4 Tips

1. Køb vinterstøvlerne inden de skal bruges (omkring oktober)
2. Køb vinterstøvler mens udvalget er størst
3. Overvej vinterstøvler når de første kolde tæer mærkes
4. Begynd med vinterstøvler, når temperaturen rammer 5-6 grader

Et godt tip er at købe vinterstøvlerne, inden de skal bruges – oktober måned er et rigtig godt tidspunkt. På dette tidspunkt varer det ikke længe før vejret pludseligt kan skifte, og så får du brug for gode vinterstøvler, som holder dig lun og tørfodet.

Se alle vinterstøvler nu
Hvilke vinterstøvler passer bedst til dig

Skal jeg vælge korte, lange eller støvler med meget foer? Spørgsmålene er mange, når du skal shoppe til dig selv og resten af familien. Nedenfor kan du finde det perfekte støvlematch og se de forskellige typer. Og så er mange af dem ovenikøbet på tilbud! Så er der nemlig plads til at finde et par til en aktiv dag udendørs - og et par, når der eksempelvis skal handles ind:


Imprægnering af vinterstøvler

imprægnering af vinterstøvler

Skal dine nye, lækre vinterstøvler holde længere, er det naturligvis vigtigt, at du passer godt på dem.
Før du starter imprægneringen skal du rense fodtøjet, så alt snavs er fjernet. Herefter kan du imprægnere – det sikrer nemlig at fedt, vand og snavs afvises fra støvlens overfalde. Dermed kan vand og skidt ikke trænge ind i støvlen og ned til dine fødder.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik