Fødselsdagsudsalg - Spar op til 75%

Luk
Menu

Handelsbetingelser

Her kan du læse vores almindelige handelsbetingelser gældende for forbrugere på denne webshop, som drives af NY FORM A/S, CVR-nr. 10036925, Petersmindevej 8, 6000 Kolding.

Vi har gjort os meget umage med at beskrive vores handelsbetingelser så forståeligt og kort som muligt, og vi anbefaler at du læser handelsbetingelserne igennem, inden at du handler på denne webshop.

For din og overskuelighedens skyld, så har vi fremhævet de tekster du skal være ekstra opmærksom på med kursiv skrift.

Du kan med fordel navigere rundt i handelsbetingelserne ved hjælp af nedenstående indholdsoversigt.


 

Bestilling af varer

For at bestille varer på vores webshop skal du igennem følgende fire trin.

 1. Find den eller de varer du ønsker at købe, vælg farve, størrelse og antal, læg dem i kurven og fortsæt herefter til kassen.

 2. Når du kommer til kassen skal du efterfølgende indtaste dine adresse oplysninger, vælge leveringsmetode og acceptere disse handelsbetingelser. Efter at du har gjort dette trykker du på "Gå til betaling".

 3. I betalingen vil du blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger på dit valgte kreditkort og du bedes tjekke at alle kortoplysninger stemmer overens med dem på dit betalingskort. Du kan læse mere om betaling her.

 4. Efter at du har godkendt din betaling, så vil du blive sendt videre til din kvitteringsside.

Så snart at din ordre er afgivet, så vil vi sende dig en bestillingskvittering samt disse handelsbetingelser på din oplyste e-mail adresse, hvor vi bekræfter at vi har modtaget din bestilling. Når vi har pakket og afsendt din ordre vil du modtage en e-mail med et unikt forsendelsesnummer (track & trace) på din pakke samt en e-mail med en opsummering af dit køb. Sidstnævnte e-mail skal du betragte som en ordrebekræftelse, da dette er din garanti for at dine bestilte varer er korrekt behandlet og afsendt.

Bemærk at du selv er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Forudbestilling

Varer mærket "Forudbestilling" er varer der kan bestilles før de lander på vores lager, og her er der ofte tale om varer med høj popularitet og efterspørgsel. Alle forudbestillingsvarer vil blive mærket med forventet leveringsdato, hvilket er den dato den eller de pågældende varer ankommer til vores hovedlager.

Din returret gælder selvfølgelig først fra den dag du modtager din vare, og du har ret til at annullere din bestilling helt op til den forventede leveringsdato. I tilfælde af annullering vil din ordre blive slettet fra vores system og dine penge vil altså ikke blive hævet fra din konto.

I tilfælde af ordrer indeholdende en eller flere forudbestillingsvarer og allerede lagerførende varer, så vil vi afsende alle varer som allerede er på lager, og efterfølgende eftersende dine forudbestillingsvarer ved ankomst til vores lager – uden meromkostninger for dig selvfølgelig. I sådanne tilfælde vil vi hæve den fulde købssum ved første forsendelse, da det ikke er muligt at dele en betaling op over flere hævninger.

Annullering af bestilling

Ønsker du at annullere en allerede afgivet bestilling skal dette ske på telefon på (+45) 70 25 51 52 eller på e-mail info@ny-form.com. Vi henstiller til, at du oplyser dit ordrenummer både pr. e-mail og telefon, da dette vil lette ekspeditionen.

Annullering af bestillinger skal ske hurtigst muligt og senest klokken 14.00 samme dag som bestillingen er foretaget, da din mulighed for afbestilling ellers bortfalder, og vi vil levere din pakke som aftalt.
 

Hurtig levering

Vi garanterer dig hurtig levering på maksimalt tre hverdage fra den dag du bestiller dine varer. I langt de fleste tilfælde får vores kunder dog levering allerede dagen efter bestilling (gælder ej for ikke-brofaste øer).

Alle vores pakker bliver afsendt på hverdage klokken 14.00 og leveret med enten PostNord eller GLS, da de har vist sig at være de klart mest pålidelige og punktlige leverandør af postpakker til både private og erhverv. Fra vores danske webshop leverer vi desuden udelukkende til Danmark (ikke Færøerne og Grønland), og vi leverer fragtfrit ved køb over 499 kroner.

Specielt for julegaver

Vedrørende bestilling af julegaver skal dette ske senest klokken 14.00 på den næstsidste hverdag inden den 24. december, da vi ellers ikke kan garantere levering inden juleaften. Endvidere bør du være hjemme til at modtage din pakke den sidste hverdag inden juleaften, medmindre at du har bedt om levering på en erhvervsadresse, hvor du i så fald bør være tilstede for at kunne modtage din pakke.

Priser

Alle priser er vist i danske kroner samt inklusiv moms og andre afgifter, og det er de selvsamme priser du vil finde i vores danske NY FORM butikker. Priserne er desuden dagspriser og gældende for bestillingstidspunktet, og disse kan ikke berøres af efterfølgende prisfald eller stigninger for samme eller lignende varer.

Vi vejleder desuden alle priser ud fra de selv samme eller meget sammenlignelige produkter fra andre webshops og butikker, og eventuelle besparelser vil blive vist ud fra markedspriserne.

Sikker betaling

I forbindelse med din betaling vil du blive ført igennem et 100% krypteret betalingsvindue, hvor ikke andre end dig selv og NETS (tidl. PBS) vil kunne se dine personlige kortoplysninger. Ydermere bruger vi den krypterede HTTPS protokol på vores webshop, hvilket ligeledes er den samme slags kryptering brugt på din netbank og på SKATs hjemmeside.

HTTPS bruges primært til at forhindre uvedkommende i at opsnappe dine personlige data, og hængelåsen oppe i adresselinjen bekræfter derfor, at dette er et sikkert sted at handle.

Se illustrationen herunder.

Sikker https forbindelse hos nyform


60 dages landsdækkende & fuld returret

Når du handler på vores webshop eller i vores butikker så har du hele 60 dages fuld returret, og dette gælder desuden til uanset hvilken pris du måtte have anskaffet dig dine varer.

Returretten træder først i kraft fra den dag du modtager dine varer.

Udvidet returret på julegaver

Alle varer købt fra 1. november betragtes som julegaver, og de kan derfor returneres og ombyttes helt indtil den sidste dag i februar. Du får altså helt op til 4 måneders fuld returret på julegaver.

Byt i butikken

Som kunde på vores webshop kan du naturligvis ombytte eller returnere dine købte varer i en af vores mange NY FORM butikker.

Såfremt du ønsker at returnere dine varer i en af vores fysiske butikker, så skal varerne være ubrugte og i akkurat samme stand som de blev udleveret (du må selvfølgelig gerne prøve dine varer for at se om de lever op til dine forventninger). Det er desuden vigtigt at du medbringer din kvittering, da dette er dit bevis for dit køb på det pågældende tidspunkt.

Send dine varer retur

Uanset om du har shoppet online eller i en af vores butikker, så er du meget velkommen til at sende dine varer retur til vores hovedlager i Kolding med ønsket om returnering.

Bemærk! Ved ombytning til en anden størrelse, farve e.l. bedes du placere en ny ordre på webshoppen på den ønskede farve eller størrelse, og derefter sende den gamle vare retur til os med ønsket om en refundering af din købssum.

På denne måde får du hurtigere den rigtige størrelse/farve, da ekspeditionstiden bliver meget kortere.

Når du sender dine returnerede varer tilbage bedes du udfylde returårsag ud fra de varer du ønsker pengene retur for. Dernæst lægger du den udfyldte returseddel sammen med varerne ned i forsendelsesposen og bruger genluks funktionen, og til sidst klistrer du et fragtlabel udenpå det oprindelige, såfremt du vælger at benytte dette.

Har du forlagt din ordreseddel, så kan du altid printe en blank skabelon her fra vores returside.

Brudt/manglende emballage

Sender du en vare retur til os, hvor emballagen er brudt, hangtags mangler eller at der mangler dele af produktet, tillader vi os at reducere det tilbagebetalte beløb da produktet ikke kan sælges til samme pris.Sko skal returneres i original skoæske. Der må ikke tapes direkte på skoæsken, da det anses som beskadiget og skoæsken ikke kan genanvendes. Såfremt dette er tilfældet fratrækker vi 50 kr. fra det tilbagebetalt beløb.

Du er meget velkommen til at benytte det medsendte retur-fragtlabel imod en betaling på 39 kr. Beløbet vil blive modregnet din tilbagebetaling, når vi ekspederer din returnering.

Vigtigt! Når du indleverer en GLS eller PostNord pakke, skal du til enhver tid bede om en kvittering for din indlevering, da dette er din garanti for at kunne reklamere over eventuelle forsvundne pakker.

Original emballage såsom skotøjsæsker og lignende må ikke bruges som forsendelsesemballage.

Omkostningen for returfragt i forbindelse med returnering af varer købt i en af vores fysiske butikker påhviler til enhver tid kunden.

Hvis du ikke afhenter din pakke, bliver pakken sendt retur til vores lager mod et gebyr fra fragtfirmaet. Når vi modtager din pakke, refunderer vi din betalingssum og modregner returfragten/gebyret på 69,- kr. Dvs. at returfragten vil blive modregnet din betaling.

 

Værdiforringelse

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Du må selvfølgelig gerne prøve varen for at tjekke pasformen, uden at varens værdi forringes.

Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare med udgangspunkt i følgende vejledende retningslinjer for værdiforringelse:

 • Varen er ubrugt og i original emballage (værdiforringelse 0 %)

 • Mindre tegn på brug og/eller manglende original indpakning (værdiforringelse ca. 25 %)
  Der må ikke tapes direkte en skoæske, eller anden form for indpaking, da det anses som beskadiget og derefter ikke kan genanvendes. Såfremt dette er tilfældet fratrækker vi 50 kr. fra det tilbagebetalt beløb.
 • Synlige tegn på brug og/eller manglende original indpakning (værdiforringelse ca. 50 %)

 • Synlige skader såsom ridser og huller (værdiforringelse ca. 75 %)

 • Omfattende eller væsentlige skader som gør at omkostningerne forbundet med videresalg sandsynligvis vil overstige indtjeningen (værdiforringelse 100 %)

Altså, hvis du returnerer en eller flere varer i ubeskadiget og ubrugt stand, så vil vi selvfølgelig tilbagebetale dig 100 % af varens/varernes købsværdi (det du har betalt for varen/varerne).

Alle tilbagebetalinger vil desuden ske snarest muligt til det betalingskort der blev brugt til at foretage den oprindelige transaktion, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag du sender pakken retur til os. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalinger, indtil at vi har modtaget varen retur til inspektion, eller indtil at du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Såfremt du sender varer retur købt i en af vores butikker, så bedes du udfylde og vedlægge vores retur-skabelon-for-varer-købt-i-butik. Denne kan du frit printe fra her fra vores returside.
 

Reklamationsret

Som det er med alting, så vil der fra tid til anden opstå varer med reklamationer eller mangler - det tager vi med. Dette skal dog ikke gå ud over dig som kunde, da vi yder 2 års reklamationsret jævnfør købeloven på fabrikations- og materialefejl.

Skade på varen som skyldes hændelige uheld, almindeligt slitage, brug af varen hvortil det ikke er bestemt, forkert brug eller misbrug eller anden skadevoldende adfærd, er ikke dækket af reklamationsretten.

Ønsker du at reklamere over et produkt, så anbefaler vi at du tager kontakt til os på telefon (+45) 70 25 51 52, da vi som regel kan afhjælpe reklamationer over telefonen. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i en af vores fysiske butikker, hvor butikspersonalet vil vurdere din reklamationssag og efterfølgende forsøge at afhjælpe dig ved ombytning, reparation eller refundering af købssummen.

Uanset om du henvender dig i en af vores butikker eller sender reklamationer retur til vores hovedlager, så skal du altid medbringe/medsende din kvittering for købet.

Ved forsendelse af reklamationer bærer du selv omkostningerne hertil medmindre at varen ved modtagelse har været beskadiget eller defekt.

Reklamationer bedes sendes til nedenstående adresse:

NY FORM A/S
Petersmindevej 8
DK-6000, Kolding

Farver

Selvom at vi har lagt et stort stykke arbejde i at beskrive produkternes farver så nøjagtigt som muligt, så kan både computere, tablets og mobiltelefoners farver og skærmopløsninger variere fra enhed til enhed. Små afvigelser i farverne må derfor ikke betragtes som mangler i købelovens forstand.
 

Kundeservice og klagemuligheder

Såfremt du måtte have nogle spørgsmål eller klager til os, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på telefon (+45) 70 25 51 52 eller på e-mail info@ny-form.com.

Som forbruger kan du endvidere også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link (vær dog opmærksom på beløbsgrænserne for at indgive klage): Gå til Forbrugerklagenævnets hjemmeside her. Du har desuden også muligheden for at klage til EU klagesystemet ODR via dette link.
 

Personlige oplysninger og brug af cookies

På ny-form.com foretager vi registreringer af dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, dele af IP-adressen og betalingsoplysninger), da vi på denne måde bedst muligt kan levere dine bestillinger samt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med spørgsmål til dine bestillinger.

Vi anser alle personlige oplysninger som fortrolige, og vi vil under ingen omstændigheder videregive dine informationer til en tredjemand ud over vores fragtleverandører og forbrugertjenesten Trustpilot. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger såsom dine kortoplysninger til dit betalingskort.

Såfremt du har afgivet personlige oplysninger til os i forbindelse med tidligere køb eller andet, så har du ret til at gøre indsigelse imod denne registrering ifølge persondataloven. Du har desuden også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

Du kan rette henvendelse til os på e-mail adressen info@ny-form.com, og vi svarer altid indenfor 24 timer på hverdage.

Når du godkender disse handelsbetingelser samtykker du til vores registrering af ovenstående oplysninger.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring vores cookiepolitik, så henviser vi til vores side vedrørende brug af cookies. Gå til cookie information her.
 

 

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

 
Vi bruger cookies for din skyld. Læs mere
x