Softshell

Hvad er softshell?

Navnet ’blød skal’ er meget sigende, da softshell jakken kan bruges som yderjakke - enten alene eller sammen med et isolerende lag. Jakken er perfekt i alt slags vejr - især forår og efterår. Den er nemlig både vindtæt, åndbar, utrolig slidstærk og udført i 4D materiale. Materialet er desuden vandtæt, men ikke tapede i sømmene. Jakken har et fint lag af fleece, som luner. Til sammen passer de gode funktioner perfekt til de vekslende vejrforhold i Danmark, som tit byder på en kombination af blæst, regn og oversyet vejr – og hvor du jo bestemt ikke må fryse, når du er i bevægelse. Derfor kan softshell også bruges året rundt – alt efter hvad vejret byder på. Andre fordele er de justerbare hætter, hagebeskyttere og indvendige vindklappere og masser af lommer.
De bedste funktioner ved softshell jakker


Kan bruges året rundt!

Det smarte ved jakken er, at den både er god til udendørsaktiviteter og hverdagsbrug. Jakken har en lang levetid, da den holder faconen og er udført i meget holdbart materiale -derudover vejer den ganske lidt. Til hverdag beskytter jakken dig mod vind og let regn, og samtidig er den åndbar og sørger dermed for, at du let kan slippe af med varmen uanset vind- og vejrforhold.


Sådan virker softshell:


Softshell opbygning

 

Softshell info

 

Vind- og vandtæt materiale

Vores softshell jakker er vindtætte og har typisk et vandsøjletryk mellem 3000 mm og 8000 mm. Jakken sørger for at holde dig tør, hvis det begynder at regne. Det er dog vigtigt at huske på, at modellerne ikke har forseglet sømme, og derfor vil jakken under større byger og vedvarende regn ikke holde tæt. I disse situationer vil regntøj være at fortrække. Justeringsmulighederne på jakken gør, at jakken kan tilpasses efter behov. Den tætsiddende pasform hindrer nemlig også vinden i at trænge ind og gør dermed jakken endnu mere vindtæt.

Softshell info

 

Åndbar!

Den fantastiske åndbarhed er en kæmpe fordel. Åndbarheden gør jakken ideel til dig, som også er meget aktiv. Af samme årsag egner jakken sig godt til udendørsaktiviteter såsom løb, vandring eller cykling. Jakken sørger nemlig for at opfylde de mest optimale betingelser, da den er i stand til at transportere fugt og varme væk fra kroppen, så du ikke får en følelse af at føle dig klam og kold under jakken.

Softshell info

 

Fleksibel og slidstærk

Softshell materialet er utroligt strækbart og slidstærkt. Softshell er blødt, behageligt og giver dig en fantastisk bevægelighed! De fleste softshell jakker har desuden en dejlig lun fleeceinderside. Fleecen øger samtidig ventilationen og sørger for god varmeisolering. På de kolde dage kan du tage en ekstra tyk fleecetrøje indenunder, hvilket giver dig en bedre varme. Dermed får du det bedste ud af dine lag og holder kropstemperaturen i balance. Da softshell jakken er fleksibel - er den skabt til at kunne klare lag-på-lag!


Se endnu flere softshell jakker her »

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik