De fedeste sneakers 2019

"Sneakers: Always room for one pair more"

Sneakers er ikke uden grund noget af det mest populære fodtøj. De er både moderne, sporty og gode for fødderne. De smarte og afslappede sko kan derfor bruges i rigtige mange sammenhæng. Derfor er udvalget også stort - og du kan få sneakers fra bl.a. Hummel, Adidas, Kari Traa, Nanok, Just og mange flere. Vi har fundet de nyeste - og nogle af de fedeste modeller frem til forår og sommer 19’. 


Kari Traa Sneakers

Hvide sneakers – hitter!

Hvide sneakers hitter lige nu, og er derfor et must i skogarderoben! De fås helt enkle, i forskellige materialer med dekorative syninger og til særdeles gode priser. 


Børnesko

Børne sneakers

1. Hold øje -  2. Vokseplads  - 3. Skift ofte

Dit barns fødder udvikler sig hele tiden i takt med, at de vokser. Du oplever sikkert, at det tit sker i ryk. Derfor er det ikke sikkert, at dit barn stadig kan passe de sko eller sneakers, som står i gaderoben. Husk på, at du skal tillade
vokseplads på 1-1,5 cm foran tæerne, når du shopper til børn. De små fødder bevæger sig meget i løbet af en børnhave- eller skoledag, så de bliver hurtigere slidt - børn har derfor oftere brug for nye sko.


Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik