Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

 

Bor du tæt på en af vores butikker?

NY FORM har over 30 butikker fordelt i hele landet. Husk at næsten alle butikker har åbent 365 dage om året! Du kan hurtigt og let bytte eller returnere i alle vores butikker. Altid 60 dages fuld returret!

Find butik tæt på dig

Outdoor til damer

Hos NY FORM har vi et stort udvalg af outdoortøj til damer. Vores udvalg består af vinterjakker, softshell, fleecejakker samt regntøj og meget mere, som dækker dit behov året rundt og i alt slags vejr. Udover et bredt udvalg af både klassiske og trendy designs tilbyder vi også en bred vifte af farver, som alt sammen kan kombineres med vores andre produkter til damer. Så uanset anledningen kan du altid finde et komplet outfit, der kan tilpasses helt din egen smag. Kort sagt, du behøver kun at handle et sted! Uanset om det er en ny jakke du søger eller er i gang med at udskifte hele din garderobe, så kan du finde alt det, du skal bruge hos os. Vores størrelser går fra størrelse 36 og helt op til størrelse 54. Det vil sige, at vi også har outdoor beklædning til dig, der søger tøj i plus size. Vi bestræber os på, at alt vores outdoortøj har en sublim kvalitet dog uden at gå på kompromis med prisen.

Alle de kendte outdoormærker

Hos NY FORM finder du alle de kendte mærker som Kari Traa, Hummel, Adidas, Nike og mange flere. Vores indkøbsafdeling har hele tiden fingeren på pulsen med hvad der rører sig inden for outdoorverdenen samt har et indgående kendskab til materialer samt krav og forventninger til outdoortøj. Foruden de allerede nævnte brands fører NY FORM også mere outdoor specialiserede brands som Columbia, Jack Wolfskin og 2117 of sweden, alt sammen fremstillet i gode kvalitetsmaterialer med gode egenskaber og til en overkommelig pris.

Vores eget design

Hos NY FORM designer og producerer vi også vores egne mærker, som består af Nanok, NORD, Nico og Just. Over halddelen af vores store udvalg består af eget design, hvilket betyder at vi hele tiden følger med i den nyeste udvikling inden for både design, materialer, materialeegenskaber samt farvetrends. Vi sørger hele tiden for at forbedre eksisterende produkter samt udvikle nye, så du som kunde kan købe det sidste nye, hvad både design, kvalitet og egenskaber angår. Ud over outdoor beklædning fremstiller vi også selv fodtøj som hele tiden matches op med vores andre produkter, så de nemt og hurtigt kan kombineres til et smart og lækkert outfit - uanset hvilken stil, du foretrækker og til hvilken anledning, det skal bruges. Alle vores designs rangerer fra den klassiske stil over i det mere sporty/trendy, hvor vi dog altid har kvalitet og prisvenlighed for øje.

Når du handler hos NY FORM

Hos NY FORM bestræber vi os på at give dig den bedste købsoplevelse som overhovedet muligt. Det vil sige, er vores kunder tilfredse, så er vi det også. Derfor har vi ikke mindre en 60 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Du har altså hele 2 måneder til at kunne få dine penge tilbage. Varer købt online kan ydermere returneres til en af vores butikker og omvendt. Vores personale i kundeservice og i butikkerne vil altid stå til rådighed og være dig behjælpelig med at finde præcis det, du står og mangler samt guide dig i forhold til materialer og produkternes egenskaber. Vi har desuden 366 dages bytteret.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik