Sønderborg

Aktiviteter i nærområdet

Første anlæg: 1151, bygget af Kong Svend som værn mod plyndringerne af Venderne. På det tidspunkt er det det eneste fæstningsværk på øen Als og Kong Svend døber det Alsborg. Da borgen ved den sydlige indsejling til Als Sund bliver bygget ca. 20 år senere, døbes denne Søndre Borg og Alsborg skifter navn til Nørre Borg. Den oprindelige slotsbygning går til under en brand og man benytter derefter de fremskudte forsvarsværker til opførelsen af det nuværende slot. I 1911 bliver slottet ombygget og taget i brug som tysk højskole, frem til genforeningen i 1920. Nordborg Slots Efterskole oprettes i 1921 af grosserer Johan Hansen, København - født i Havnbjerg. Slottets bygninger kan kun beses udefra, og slotsparken er åben fra 10.00 - 17.00.

Sønderborg Slot er med sin storslåede beliggenhed ved indsejlingen til Sønderborg et nationalt dansk ikon. Slottet rummer næsten 800 års dramatisk historie om Sønderjylland og Slesvig. De mange rum byder på moderne udstillinger om Sønderjyllands og grænselandets omskiftelige historie, den danske kong Chr. II’s fangenskab på slottet, det danske nederlag i 1864 og de mange danskes deltagelse i 1. Verdenskrig på tysk side inden Genforeningen i 1920. Du har ikke set Sønderjylland, hvis du ikke har været på Sønderborg Slot!

Danmarks bedste temapark! I Universe vil vi gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor har vi fyldt parken med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter. Her finder du Universe: Mads Patent Vej 1 6430 Nordborg +45 8881 9500

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 16.00
  • Søndag 10.00 - 16.00

Om butikken

NY FORM Sønderborg ligger på byens gågade og er en spændende butik fyldt med sports- og fritidstøj til både in- og outdoorbrug til hele familien. 

Udvalget er stort og du finder egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men vi har også mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - og altid til meget små priser.

Uanset årstid og vejr og om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden - hos NY FORM Sønderborg finder du altid det rigtige outfit til fordelagtige priser. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Lea

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: soenderborg@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik