Samsø

Aktiviteter i nærområdet

Issehoved er Samsøs nordspids, der er dannet på samme måde som Skagens Gren og er under stadig ændring af de fremherskende vinde og bølgeslag. I klart vejr kan man se Aarhus, og på Mols kan man se Helgenæs med Ellemandsbjerget og Sletterhage Fyr (ca. 12 km væk), længere mod øst Ebeltoft Vig med færgehavn samt øen Hjelm. Man kommer til Issehoved ad en smal vej fra Nordby eller vandrer ad de afmærkede stier i bakkerne, fx fra Langdalen.

Sælvigbugten er en næsten syv kilometer lang strand på Samsø's vestkyst. Vandet er altid lavt, og når der er lavvande, kan børnene soppe rigtigt langt ud. Der er masser af sandorm, som du kan prøve at stampe op. Vandet er klart, og der er som regel meget flot sandbund og sandstrand.

Langøre Havn ligger på den nordlige del af Samsø på østsiden i den fredede Stauns Fjord. Langøre er en naturhavn, der er brugt siden vikingetiden. Havnen har ca. 4.000 gæsteanløb årligt. Den bliver det meste af året brugt af de lokale bundgarnsfiskere til fiskeri i fjorden og kystnært fiskeri. På havnen finder du et spisested og røgeri, der har åbent hver dag frem til slutningen af august.

De fantastiske Nordby Bakker er altid et hit.

Nordøst for Besser ligger det 5 km lange oversøisk stenrev, der afgrænser Stauns Fjord og er et enestående fugleområde. Gå en fin tur til revets spids og undervejs gøre holdt på bakken Hønsepold, hvorfra man har overblik over en stor del af fjorden. Længere ude på revet ligger et skanseanlæg fra Englandskrigene, og derefter er der ikke langt til spidsen, hvorfra man kan se over det smalle, men strømfyldte sund til Kyholm. Husk, at man i starten af revet skal passere Draget, hvor der ved højvande er risiko for oversvømmelse. OBS: Der er adgang forbudt på Besser Rev i fuglenes yngleperiode fra 1. april til 15. juli

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 16.00

Om butikken

NY FORM Samsø åbnede 2013 og ligger midt i Tranebjerg, med SuperBrugsen som nabo.

Hos os finder du sports- og fritidsbeklædning til hele familien. Vi har et stort udvalg af in- og outdoorbeklædning fra NY FORMs egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men også fra internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt til små priser.

Uanset årstid og vejr og om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden - hos NY FORM Samsø finder du altid det rigtige outfit til fordelagtige priser og vi har åbent 362 dage om året.   

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Mikael

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: samsoe@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik