Sæd

Aktiviteter i nærområdet

Musset udstiller både egne værker samt skiftende særudstillinger. Når I er her, kan I også besøge det gamle vandtårn. Fra vandtårnet kan I nyde udsigten samt den spændende indretning af møbelklassikere designet af den sønderjyske møbeldesigner Hans J. Wegner.

Beliggende i Møgeltønder nær Tønder. Slottet er bygget i 1660erne. Tag en spændende tur rundt på slottet, eller en guidet tur i den flotte slotspark. Der er ligeledes mulighed for at komme forbi den gamle hestestald. Slottets sydfløj er privatbolig for prinseparret og deres familie. Når der er kongeligt ophold, vil kongehusflaget komme til tops.

Kommer I forbi området den sidste hele weekend i august, kunne et besøg på Tønderfestivalen måske være noget. Her er noget både for store og små. Festivalen byder på både traditionel og moderne folkemusik. Finder sted sidste weekend i august

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.30
  • Søndag 10.00 - 17.30

butikken

NY FORM Sæd v/ Tønder så dagens lys i Marts 2016. Vi er en butik der ligger 50 m fra den dansk/tyske grænse. Vi ligger på hovedvej 11 hvor der er stor trafik af folk og fæ der skal over grænsen enten mod Tyskland for at handle stort, eller mod Danmark for måske at nyde den danske kultur og natur. I Butikken vi har alt til det danske vejr lige fra badetøj, klipklapper, sko, sportstøj og alverdens former for vindjakker og regnjakker til hele familien af både mærkevarer og egne mærker.

Vi glæder os til at se dig
Gitte

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: saed@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik