Nykøbing Sj.

Aktiviteter i nærområdet

En geopark er et landområde med en særlig geologi, og kan bedst sammenlignes med en naturpark eller en nationalpark. Geopark Odsherreds areal er lig med Odsherred Kommunes areal.

Rørvig Havn finder man umiddelbart efter indsejlingen fra Kattegat-siden. Havnen lokker med et livligt folkeliv, både strand og badeforhold er i top, og der er mange gode spisesteder på og omkring havnen. Børnenes krabbefiskeriet er landskendt.

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland, der primært henvender sig til børnefamilier med børn op til 13 år.

Dragsholm Slot fungerer i dag som et topmoderne slotshotel. De historiske bygninger rummer desuden gourmet-restauranten "Slotskøkkenet" med 1 Michelin-stjerne samt den mere folkelige bistro, "Spisehuset". Begge spisesteder benytter sig af de mange friske råvarer, som findes lige uden for slottets mure - bl.a. på den inddæmmede Lammefjord, som en af slottets baroner, Georg Frederik Otto von Zytphen Adeler, var initiativtager til.

Odsherreds Museum skildrer forskellige kulturhistoriske perioder i Odsherred og omverdenen fra oldtid til nyere tids turisme. Besøg f.eks. de 3 moderne udstillinger Solens Land, Slaget på Isefjorden og Historier fra Sommerlandet.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 17.30
  • Tirsdag 09.30 - 17.30
  • Onsdag 09.30 - 17.30
  • Torsdag 09.30 - 17.30
  • Fredag 09.30 - 18.00
  • Lørdag 09.30 - 16.00
  • Søndag 10.00 - 15.00

Om butikken

NY FORM Nykøbing Sj. åbnede dørene for første gang i påsken 2010. Butikken ligger midt på gågaden, i et unikt miljø med mange butikker, aktiviteter og restauranter og gademusik om sommeren. 


Butikken syner ved første øjekast ikke særlig stor, men bag facaden gemmer sig 450 m2 fyldt med et stort udvalg af sports- og fritidstøj til hele familien. Her finder du den passende beklædning til in- og outdoor aktiviteter fra egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men også fra mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Under Armour, Columbia, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt til fordelagtige priser.

Uanset årstid og vejr og om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden - hos NY FORM finder du altid det rigtige outfit til små priser. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Pia

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: nykoebing@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik