Nykøbing Sj.

Aktiviteter i nærområdet

En geopark er et landområde med en særlig geologi, og kan bedst sammenlignes med en naturpark eller en nationalpark. Geopark Odsherreds areal er lig med Odsherred Kommunes areal.

Rørvig Havn finder man umiddelbart efter indsejlingen fra Kattegat-siden. Havnen lokker med et livligt folkeliv, både strand og badeforhold er i top, og der er mange gode spisesteder på og omkring havnen. Børnenes krabbefiskeriet er landskendt.

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland, der primært henvender sig til børnefamilier med børn op til 13 år.

Dragsholm Slot fungerer i dag som et topmoderne slotshotel. De historiske bygninger rummer desuden gourmet-restauranten "Slotskøkkenet" med 1 Michelin-stjerne samt den mere folkelige bistro, "Spisehuset". Begge spisesteder benytter sig af de mange friske råvarer, som findes lige uden for slottets mure - bl.a. på den inddæmmede Lammefjord, som en af slottets baroner, Georg Frederik Otto von Zytphen Adeler, var initiativtager til.

Odsherreds Museum skildrer forskellige kulturhistoriske perioder i Odsherred og omverdenen fra oldtid til nyere tids turisme. Besøg f.eks. de 3 moderne udstillinger Solens Land, Slaget på Isefjorden og Historier fra Sommerlandet.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 17.30
  • Tirsdag 09.30 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 09.30 - 17.30
  • Fredag 09.30 - 18.00
  • Lørdag 09.30 - 16.00
  • Søndag 10.00 - 16.00

Om butikken

NY FORM i Nykøbing åbnede dørene for første gang i påsken 2010. Butikken ligger midt på gågaden, som har et unikt miljø, en sommerlig gågade med masser af aktiviteter, restauranter og gademusik om sommeren. NY FORM i Nykøbing er medlem af erhvervsforeningen, som gør at du som kunde hos os også kan benytte gågadens fælles NO1 gavekort samt turistforeningens gavekort. Gavekortene bliver udstedt på Turistkontoret samt i flere af foreningens butikker i gaden. Butikken i Nykøbing er en stor dyb butik, som ofte snyder øjet, udefra har vi en lille facade, men går man indenfor overrasker størrelsen de fleste. Vi i Nyform gør meget for vores gågade om sommeren, gaden er ofte fyldt med en masse gadevarer, som er med til at give et dejligt ferie miljø for jer vores kunder. NY FORM specialiserer sig inden for sports- og fritidsbeklædning til hele familien og lægger stor vægt på at have den bedste vare til en skarp pris. I nyform har vi prisgaranti og lægger stor vægt på at være de bedste indenfor returret. Derfor hvis du kommer forbi Nykøbing sj, vil denne butik helt sikkert være et besøg værd og hos os møder I kun en lukket dør 3 dage årligt.

Vi glæder os til at se dig
Christina

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik