Nykøbing Sj.

Aktiviteter i nærområdet

En geopark er et landområde med en særlig geologi, og kan bedst sammenlignes med en naturpark eller en nationalpark. Geopark Odsherreds areal er lig med Odsherred Kommunes areal.

Rørvig Havn finder man umiddelbart efter indsejlingen fra Kattegat-siden. Havnen lokker med et livligt folkeliv, både strand og badeforhold er i top, og der er mange gode spisesteder på og omkring havnen. Børnenes krabbefiskeriet er landskendt.

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland, der primært henvender sig til børnefamilier med børn op til 13 år.

Dragsholm Slot fungerer i dag som et topmoderne slotshotel. De historiske bygninger rummer desuden gourmet-restauranten "Slotskøkkenet" med 1 Michelin-stjerne samt den mere folkelige bistro, "Spisehuset". Begge spisesteder benytter sig af de mange friske råvarer, som findes lige uden for slottets mure - bl.a. på den inddæmmede Lammefjord, som en af slottets baroner, Georg Frederik Otto von Zytphen Adeler, var initiativtager til.

Odsherreds Museum skildrer forskellige kulturhistoriske perioder i Odsherred og omverdenen fra oldtid til nyere tids turisme. Besøg f.eks. de 3 moderne udstillinger Solens Land, Slaget på Isefjorden og Historier fra Sommerlandet.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 19.00
  • Tirsdag 09.30 - 19.00
  • Onsdag 09.30 - 19.00
  • Torsdag 09.30 - 19.00
  • Fredag 09.30 - 19.00
  • Lørdag 09.30 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 16.00

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 59 93 13 86 eller nykoebing@ny-form.com.  


NY FORM i Nykøbing åbnede dørene for første gang i påsken 2010. Butikken ligger midt på gågaden, som har et unikt miljø, en sommerlig gågade med masser af aktiviteter, restauranter og gademusik om sommeren. 
Butikken i Nykøbing er en stor dyb butik, som ofte snyder øjet, ude fra har vi en lille facade, men går man indenfor overrasker størrelsen de fleste. NY FORM specialiserer sig inden for sport- og fritidsbeklædning til hele familien og lægger stor vægt på at have den bedste vare til en skarp pris. 

Vi fører mange forskellige mærker som Hummel, Kari Traa, Salomon, Adidas og mange flere. Vi fører også formthotics såler fra Sportpharma. Også NY FORMs egne helt fantastiske mærker som NORD, NANOK, NICO, JUST, WEST COST og FABRIN COPENHAGEN er at finde i butikken. 

Derfor hvis du kommer forbi Nykøbing sj, vil denne butik helt sikkert være et besøg værd og hos os møder I kun en lukket dør 3 dage årligt og et smilende og hjælpsomt personale.

Vi glæder os til at se dig
Pia

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: nykoebing@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik