Marielyst

Aktiviteter i nærområdet

Her er noget for de voksne. I marts 2007 blev det besluttet at Krenkerup Gods skulle have sit eget bryggeri, og den 12. august 2008 satte bryggeriet sin første bryg over. Herefter er det gået stærkt og Krenkerup er kendt for at lave nogle rigtig gode kvalitets øl.

Krokodille zoo ligger i Eskilstrup lige ved motorvejen. Her kan man se Verdens største samling under tag af krokodiller og alligator med hele 23 forskellige arter. I 2015 flyttede Europas største krokodille Sobek ind i zoo og han er helt sikkert en oplevelse værd. Udover alle de flotte krokodiller og alligator er der også andre dyr at finde i krokodille zoo. Blandt andet kæmpe slangen Medusa på 6 meter med en kampvægt på 100 kg. Og hvis du kigger rigtig godt efter kan du også være heldig at finde træleoparder ude i det store bur inden du går ind i zoo, men de er nat dyr så du skal kigge godt efter. Har du nogensinde set en frø der vejer 2 kg? Nej vel, her har du chancen han hedder Storm og bor også i Krokodille zoo.

Kæmpe badeland, som ligger i Rødby ca. 30 min kørsel fra Marielyst. Badelandet har de vildeste rutsjebaner og bassiner til både store og små. Udover badelandet er der kæmpe legeland for børn, stor skøjte bane og meget andet for både børn og voksne.

En safaripark med mere end 1200 dyr fordelt på ca. 70 dyrearter. Safari parken ligger rundt om Knuthenborg Gods i de skønneste omgivelser. Kæmpe natur legeplads og vandland hvor ungerne rigtig kan slå sig løs. Parken har en stor ulveflok og med deres store udsynshytte kan man komme helt tæt på ulvene, samtidig med at man er beskyttet bag den store glasrude. Kommer man i fodringstiden kan man få en stor oplevelse og se hvordan det foregår. En oplevelse for hele familien.

Har du nogensinde mødt en rigtig ridder i kamp på sin hest? Så har du her chancen. Middelaldercenteret er en stor by liggende lige i udkanten af Guldborgsund på Lolland. Her kan man opleve hvordan det var at leve i middelalderen. Man kan skyde med bue og pil, se rigtige ridderkampe og meget mere.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 18.00
  • Søndag 10.00 - 18.00

Om butikken

I dag er byen kendt for Danmarks største træterrasse, hvor man kan slentre med bare tæer, i klipklapper eller vandrestøvler. På torvet kan man nyde terrassen i liggestolene med en is eller en drink i hånden. 


Lige her på det stemningsfulde torv finder du NY FORM Marielyst. Butikken er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien, altid med sæson aktuelle varer. 

Vi lægger vægt på, at udvalget er stort og priserne små. Du vil opleve vores egne danske mærker som bl.a. tæller Nanok, NORD, Just og Nico. Men også en række internationale kendte mærker og modetøj. 

Den ene del af butikken består af vores dameafdeling, Mio Mondo, her finder du modetøj fra mærkerne: Vero Moda, Only, Only Carmakoma (42-52), Wasabi og Soya Concept. 

Livet omkring os byder blandt andet på en dejlig strand, der blot ligger et øjekast herfra. I efter- og vinterhalvåret bliver den ihærdigt brugt af vinterbadere og til friske og hyggelige gåture. Om sommeren forvandles den til en solrig badestrand til glæde for hele familien. 
Der er desuden forskellige gode spisesteder der har åbent store dele af året. 

Her sker en masse spændende event igennem året, både på torvet og hos vores kollegaer rundt omkring. Larsens plads er vores nabo - og dét er stedet man mødes.

Med mulighed for golf, gokart, eksotiske dyr og sjove forlystelser, er området helt oplagt for dig, der gerne vil krydre en afslappende sommerhusferie med sjove aktiviteter.

Butikken har åbent alle ugens dage, og der ligger parkeringsplads lige bagved.

Så kom endelig forbi - vi er altid et besøg værd.

Vi glæder os til at se dig
Ane

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: marielyst@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik