Lønstrup

Aktiviteter i nærområdet

Et historisk vartegn for Lønstrup. Fyret blev bygget i 1899, og blev flyttet længere ind i landet i 2019 for at undgå at det skulle ende med at styrte i havet.

Vennebjerg Golf er en 12 huls pay and play golfbane, der ligger i et naturskønt område mellem Lønstrup og Hjørring. Alle er velkomne på den 2,3 km lange bane og på den belyste Driving Range - både nybegyndere og øvede. Der behøves intet Green Card, og udstyr kan lejes. Der er også mulighed for fiskeri i Fiskeparken

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.30
  • Søndag 10.00 - 17.30

Om butikken

Vigtigt! De varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. 


NY FORM Lønstrup har til huse i den smukke hvide gård, som i gammel tid var fiskeauktionshus, tæt på stranden og det gamle redningshus. 

Butikken er fyldt med sports- og fritidstøj til både in- og outdoorbrug til hele familien. Udvalget er stort og du finder egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men også mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt til meget små priser. 

Senest har vi udvidet vores butik i 2021 med en Miomondo afdeling med modetøj til damer, her finder man mærker som Only, Vero moda, Soya concept og Only Carmacoma Hos NY FORM Lønstrup har vi altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden og vi har åbent hver dag, 365 dage om året.

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)


Vi glæder os til at se dig
Helle

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: Lonstrup@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik