Løkken

Aktiviteter i nærområdet

Bymuseum indrettet i skudeskipperhuset Johanne Grønbechs hus.

Tidligere redningsstation, der blev nedlagt i 1975, er omdannet til museum for redningsvæsen og kystfiskeri. Redningshuset er fra 1914 og huser b.la. redningsbåden.

Løkken strand er unik. Her kan du nyde stemningen og atmosfæren fra fiskerbådene, molen og de hvide badehuse.

Fem kilometer nord for Løkken kan man se hvordan Vesterhavet og den barske natur æder ca 4 meter af kysten hver år . Flere sommerhuse og en kirkegård er styrtet i havet.

I Løkken er der nogle fingernemme håndværkere og ildsjæle der laver modeller af Løkkens gamle huse og både, husene bliver bygget af små mursten og teglsten målestok 1:10. Husene er stillet op i Løkken Plantage

Fem kilometer øst for Løkken ligger Børglum kloster med en flot udsigt til Løkken og Vesterhavet. Her blev anlagt en kongsgård i 1060 , som siden blev kloster og bispesæde i 400 år. i dag bebos klosteret af familien Rottbøl , der ofte hører spøgelser rumstere. Ludvig og julemanden foregår og er optaget på Børglum kloster.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 21.00
  • Tirsdag 10.00 - 21.00
  • Onsdag 10.00 - 21.00
  • Torsdag 10.00 - 21.00
  • Fredag 10.00 - 21.00
  • Lørdag 10.00 - 21.00
  • Søndag 10.00 - 21.00

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 98 99 16 89 eller loekken@ny-form.com


Ny Form Løkken finder du Søndergade 10. Butikken er 400 m2. Vi har åbent alle dage året rundt . I butikken finder du tøj til outdoor, sport og fritid, samt sko. Her finder du vores egne mærker : Nord, Nanok, Nico ,Just og West Coast. Der ude over har vi bla. Salomon, Adidas, Hummel, Kari Traa, Helly Hansen. Vi har fået en fantastisk ny dameserie Fabrin Copenhagen.

Den klassiske badeby Løkken byder dig velkommen. Her er der aktiviteter både på vandet eller i den smukke natur. Traditionelt har gæster fra ind- og udland søgt til Løkken, draget af havet, stranden og selve byen. Lige udenfor byskiltet kan du opleve de mest fantastiske klitformationer placeret i en utæmmet natur.

Mod nord finder du Nr. Lyngby hvor blikket automatisk dvæler ved den smukke horisont, hvor det mod syd ved Grønhøj er klitlandskabet der fascinerer. 

Hvert år, når de berømte hvide badehuse kommer tilbage på stranden, indvarsler det sommerens komme med glade gæster og liv på både strand og i byen.

Vi glæder os til at se dig
Bente

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: lokken@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik