Løkken

Aktiviteter i nærområdet

Bymuseum indrettet i skudeskipperhuset Johanne Grønbechs hus.

Tidligere redningsstation, der blev nedlagt i 1975, er omdannet til museum for redningsvæsen og kystfiskeri. Redningshuset er fra 1914 og huser b.la. redningsbåden.

Løkken strand er unik. Her kan du nyde stemningen og atmosfæren fra fiskerbådene, molen og de hvide badehuse.

Fem kilometer nord for Løkken kan man se hvordan Vesterhavet og den barske natur æder ca 4 meter af kysten hver år . Flere sommerhuse og en kirkegård er styrtet i havet.

I Løkken er der nogle fingernemme håndværkere og ildsjæle der laver modeller af Løkkens gamle huse og både, husene bliver bygget af små mursten og teglsten målestok 1:10. Husene er stillet op i Løkken Plantage

Fem kilometer øst for Løkken ligger Børglum kloster med en flot udsigt til Løkken og Vesterhavet. Her blev anlagt en kongsgård i 1060 , som siden blev kloster og bispesæde i 400 år. i dag bebos klosteret af familien Rottbøl , der ofte hører spøgelser rumstere. Ludvig og julemanden foregår og er optaget på Børglum kloster.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

Løkken er indbegrebet af en klassisk badeby, med smukke hvide badehuse og et utal af aktiviteter både på vandet og i den smukke natur, der lige udenfor byskiltet, byder på fantastiske klitformationer i en utæmmet natur.  

Besøg NY FORM Løkken, en spændende butik fyldt med sports- og fritidsbeklædning til hele familien. 

Hos os finder du et stort udvalg af in- og outdoorbeklædning fra NY FORMs egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico og internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Under Armour, Columbia, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt til små priser.

NY FORM Løkken har altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden og vi har åbent hver dag, 365 dage om året. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Bente

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: lokken@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik