Løgstør

Aktiviteter i nærområdet

I Løgstør er et maritimt museum, der byder på et væld af oplevelser for hele familien og ligger smukt ved kanalen.

Her er der masse af smuk natur, dyreliv, bootcamping-stemning og sjove aktiviteter. Øen har været fredet siden 1977 og er placeret i Limfjorden små 10km sydvest for Løgstør. Livø har siden 1980 været ejet af Naturstyrelsen. Hver sommer besøger 30.000-40.000 gæster øen, der har seks faste indbyggere. I 2009 blev øen en del af den nationale naturkanon.

Med sine 450ha er det Nordjyllands næststørste sø. Søen er genskabt ved brug af det jordfordeling, hvorved landmænd i området har ormrokeret eller solgt deres arealer med afsæt i frivillige aftaler og derved skabt ny blivende natur. Den kan opleves til fods ad en 20km lange sti rundt om søen og der er endvidere etableret en 300 meter lang gang- og cykelbro over søen samt bygget shelters til overnatning.

En af de sidste små, jyske herregåder, med et firlænget gårdanlæg fra 1700-tallet, hvor alle bygningerne er strålagt. Her kan besøgende opleve at gå rundt i stuerne og udhusene og forestille sig hvordan det var dengang. I løbet af året afholdes særlige sæsonaktivetter såsom høst, hvor besøgende kan opleve hvordan det under tiden gik for sig.

Stenaldercenter Ertebølle ligger i den smukke natur i Vesthimmerland. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser fra fortiden med leg og læring. Stenaldercentret har et særligt fokus på børneaktiviteter og fortællinger samt det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebøllehoved.

En af de største ringborge i Danmark. Aggersborg ligger på nordsiden af Aggersund ned til vandet, så man fra borgen har kunne overvåge skibstrafikken på Limfjorden. Det var en vigtig færdselsåre i vikingetiden.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små.
Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.

Vi glæder os til at se dig
Line

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: logstoer@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik