Kerteminde

Aktiviteter i nærområdet

Hvert år afholder Kerteminde sin Kirsebærfestival den 3. weekend i juli (17.-19. juli i 2020), hvor alle er velkomne til at deltage. Under mottoet "Se, lyt og smag" bydes du på både kunst, masser af musik, kulinariske smagsoplevelser og anden underholdning til hele familien.

Finder du ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Her kan du opleve det magiske blå univers. Lær mere om fisk og dyr, her er mulighed for både at se og røre. En oplevelse for de mindste i familien.

Kerteminde Minigolf er perfekt placeret ved strand og marina og kun få minutters gang fra centrum.

Oplev kombinationen af internationale ambitioner, kompromisløs kvalitet og nordisk generøsitet, når Great Northern danner rammerne om oplevelser i verdensklasse.

Når du nærmer dig Vaffelhuset i Kerteminde, vil noget af det første du lægger mærke til, være en behagelig og lækker duft af nybagte vafler. Hver enkelt vaffel bliver bagt som var det den sidste vi skulle lave. Det giver dig en lækker og sprød vaffel, som smager anderledes og mere delikat, end de normale man kan gå ned og købe i supermarkedet. Du finder vaffelhuset her: Trollegade 2D · 5300 Kerteminde

Kulturhistorisk museum, hvor I har mulighed for at se Ladbyskibet. Ladbyskibet er den eneste bevarede skibsbegravelse fra Vikingetiden. Her er noget for både børn og voksne.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

I NY FORM Kerteminde står vi klar til at hjælpe dig næsten alle dage året rundt. Vi ligger nede ved lystbådehavnen, ved siden af Egmose Marinecenter. Her slog vi for første gang dørene op i Påsken 2015. Hos os finder du trænings og fritidstøj samt sko til hele familien.

Vi glæder os til at se dig
Yasmin

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: kerteminde@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik