Kerteminde

Aktiviteter i nærområdet

Hvert år afholder Kerteminde sin Kirsebærfestival den 3. weekend i juli (17.-19. juli i 2020), hvor alle er velkomne til at deltage. Under mottoet "Se, lyt og smag" bydes du på både kunst, masser af musik, kulinariske smagsoplevelser og anden underholdning til hele familien.

Finder du ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Her kan du opleve det magiske blå univers. Lær mere om fisk og dyr, her er mulighed for både at se og røre. En oplevelse for de mindste i familien.

Kerteminde Minigolf er perfekt placeret ved strand og marina og kun få minutters gang fra centrum.

Oplev kombinationen af internationale ambitioner, kompromisløs kvalitet og nordisk generøsitet, når Great Northern danner rammerne om oplevelser i verdensklasse.

Når du nærmer dig Vaffelhuset i Kerteminde, vil noget af det første du lægger mærke til, være en behagelig og lækker duft af nybagte vafler. Hver enkelt vaffel bliver bagt som var det den sidste vi skulle lave. Det giver dig en lækker og sprød vaffel, som smager anderledes og mere delikat, end de normale man kan gå ned og købe i supermarkedet. Du finder vaffelhuset her: Trollegade 2D · 5300 Kerteminde

Kulturhistorisk museum, hvor I har mulighed for at se Ladbyskibet. Ladbyskibet er den eneste bevarede skibsbegravelse fra Vikingetiden. Her er noget for både børn og voksne.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 17.30
  • Tirsdag 09.30 - 17.30
  • Onsdag 09.30 - 17.30
  • Torsdag 09.30 - 17.30
  • Fredag 09.30 - 17.30
  • Lørdag 09.30 - 17.00
  • Søndag 09.30 - 17.00

Om butikken

NY FORM Kerteminde ligger ved lystbådehavnen og er nabo til Egmose Marine Center.  

Vores 400 m2 store butik er fyldt med sports- og fritidsbeklædning til hele familien. Vi har et stort udvalg af in- og outdoorbeklædning fra NY FORMs egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico og internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Under Armour, Columbia, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt sammen til små priser.

NY FORM Kerteminde har altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Heidi

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: kerteminde@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik