Karrebæksminde

Aktiviteter i nærområdet

Enø Camping er meget mere end blot sydsjællands bedste badestrand. De har den fine sandbund, det blå flag, og den børnevenlige dybde, det er bare en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. På Campingpladsen kan de tilbyde legestativer for både store og små, bordtennis, basket, boldbane, hoppepuder m.m.

Besøg en lokal dansk økologisk vingård med dyrkning og produktion af topkvalitetsvine. Apple ice-vin, æblecider, æblesaft, rødvin i amarone-stil og chardonnay hvidvin. Vinene er bedømt som nogle af de bedste i verden.

Hyggelig minigolfbane, hvor det også er mulighed for at spille bordfodbold, mega skak og petanque. Ligger lige ved siden af NY FORM.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 18.00
  • Søndag 10.00 - 18.00

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 66 10 98 52 eller karrebaeksminde@ny-form.com


NY FORM Karrebæksminde overtog lokalerne i 2006, efter diskoteket Showboat. 
Vi sælger sport- og fritidsbeklædning samt sko til hele familien, og har åbent alle ugens dage – hele året. Vi har altid sæson aktuelle varer i butikken. Besøger du butikken med en hund er denne også velkommen i snor. 

Butikken ligger med udsigt til den fantastiske Enø strand der hyppigt bliver besøgt hele året. Vi har rigtig gode parkeringsmuligheder lige ude foran butikken. 

Her er et hyggeligt miljø med både lystbådehavn, vinterbadeklub, spisesteder, ishuse, bager, fiskehandlere, museer og en hel del unikke butikker.

Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: karrebaeksminde@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik