Karrebæksminde

Aktiviteter i nærområdet

Mere end 50 forlystelser og et 10.000 m2 stor indendørs legeland.

Enø Camping er meget mere end blot sydsjællands bedste badestrand. De har den fine sandbund, det blå flag, og den børnevenlige dybde, det er bare en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. På Campingpladsen kan de tilbyde legestativer for både store og små, bordtennis, basket, boldbane, hoppepuder m.m.

Rigtig mange butikker og en Bilka samlet under et tag. Perfekt til en regnvejrsdag.

Besøg en lokal dansk økologisk vingård med dyrkning og produktion af topkvalitetsvine. Apple ice-vin, æblecider, æblesaft, rødvin i amarone-stil og chardonnay hvidvin. Vinene er bedømt som nogle af de bedste i verden.

Hyggelig minigolfbane, hvor det også er mulighed for at spille bordfodbold, mega skak og petanque. Ligger lige ved siden af NY FORM.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

NY FORM Karrebæksminde overtog lokalerne i 2006, efter diskoteket Showboat. Idag er det gået fra at være en weekend butik til at, have åbent alle ugens dage. 

Vi sælger sport og fritidsbeklædning til hele familien og har altid sæson aktuelle varer i butikken, hele året rundt. 

Butikken ligger med udsigt til en fantastisk strand, der i vinteren og efteråret er super skøn til gåture, og når sommeren viser sin gode side, en fantastisk badestrand. Livet omkring os byder blandt andet på Enø steakhouse, Vivaldi, ishus, super populær campingplads, mini golf, fiskehus og restauranter, Enø bageren, Smålandshavet med konference center. Vi har vinterbadning og der sker en masse spændende events igennem året men især i sommeren og foråret, så vi er altid et besøg værd.

Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: karrebaeksminde@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik