Karrebæksminde

Aktiviteter i nærområdet

Mere end 50 forlystelser og et 10.000 m2 stor indendørs legeland.

Enø Camping er meget mere end blot sydsjællands bedste badestrand. De har den fine sandbund, det blå flag, og den børnevenlige dybde, det er bare en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. På Campingpladsen kan de tilbyde legestativer for både store og små, bordtennis, basket, boldbane, hoppepuder m.m.

Rigtig mange butikker og en Bilka samlet under et tag. Perfekt til en regnvejrsdag.

Besøg en lokal dansk økologisk vingård med dyrkning og produktion af topkvalitetsvine. Apple ice-vin, æblecider, æblesaft, rødvin i amarone-stil og chardonnay hvidvin. Vinene er bedømt som nogle af de bedste i verden.

Hyggelig minigolfbane, hvor det også er mulighed for at spille bordfodbold, mega skak og petanque. Ligger lige ved siden af NY FORM.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

NY FORM Karrebæksminde åbnede i 2006 og er gået fra at være en butik der kun havde åbent i weekenderne, til at have åbent alle 365 dage om året. 

 
Butikken ligger med udsigt til en fantastisk strand, der i vinterhalvåret indbyder til skønne gåture og om sommeren er en fantastisk badestrand. 

Lige meget om du er til vinterbadning, løbeture, fitness eller noget helt andet, vi har sports- og fritidsbeklædning til hele familien til både in- og outdoorbrug. 

Udvalget er stort og du finder egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men også mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Under Armour, Columbia, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - alt til meget små priser.

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: karrebaeksminde@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik