Hvide Sande

Aktiviteter i nærområdet

Området omkring Lyngvig Fyr byder på mange oplevelser, udover at du kan nyde den spektakulære udsigt over hav, fjord og landskab, er der også gode parkeringsforhold og mulighed for at gå en tur til den skønne strand eller gå en tur rundt i klitlandskabet. Man kan kigge forbi i den gamle fyrmesterbolig, der i dag er indrettet med café, butik og udstilling. Udenfor finder du hængekøjer, offentlige toiletter, borde og bænke samt en stor naturlegeplads.

På Troldebjerget kan du, udover en fantastik udsigt, oplever 2 bunkers fra 2. verdenskrig.

Prøv kræfter med vandski og wakeboard.

Gæster i Hvide Sande kan næsten ikke undgå at lægge mærke til de imponerende vindmøller, der står ved foden til Vesterhavet. De tre mastodonter er resultatet af et lokalt initiativ, der har bragt Hvide Sande på verdenskortet.

Fiskeriets Hus er et lokalhistorisk museum med både ferskvand- og saltvands akvarier. Stedet fortæller om Holmsland Klits historie før, nu og i fremtiden.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 16.00
  • Søndag 10.00 - 16.00

Om butikken

NY FORM Hvide Sande åbnede i 2010. Butikken ligger i hjertet af Hvide Sande og råder over 450 m2, fyldt med sports- og fritidsbeklædning til hele familien.  

Hos os finder du et stort udvalg af in- og outdoorbeklædning fra NY FORMs egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico og internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - altid til små priser.

Vejret i Hvide Sande er lunefuldt, men hos NY FORM har vi altid det rigtige outfit til gode priser - uanset vejret og om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)


Vi glæder os til at se dig
Line

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: hvidesande@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik