Hvide Sande

Aktiviteter i nærområdet

Området omkring Lyngvig Fyr byder på mange oplevelser, udover at du kan nyde den spektakulære udsigt over hav, fjord og landskab, er der også gode parkeringsforhold og mulighed for at gå en tur til den skønne strand eller gå en tur rundt i klitlandskabet. Man kan kigge forbi i den gamle fyrmesterbolig, der i dag er indrettet med café, butik og udstilling. Udenfor finder du hængekøjer, offentlige toiletter, borde og bænke samt en stor naturlegeplads.

På Troldebjerget kan du, udover en fantastik udsigt, oplever 2 bunkers fra 2. verdenskrig.

Prøv kræfter med vandski og wakeboard.

Gæster i Hvide Sande kan næsten ikke undgå at lægge mærke til de imponerende vindmøller, der står ved foden til Vesterhavet. De tre mastodonter er resultatet af et lokalt initiativ, der har bragt Hvide Sande på verdenskortet.

Fiskeriets Hus er et lokalhistorisk museum med både ferskvand- og saltvands akvarier. Stedet fortæller om Holmsland Klits historie før, nu og i fremtiden.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 18.00
  • Søndag 10.00 - 18.00

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 97 31 60 84 eller hvidesande@ny-form.com


NY FORM Hvide Sande åbnede første gang d. 1/3-2010 i den gamle "Mine kiosk"". Efter stormen Bodil renoverede vi efteråret 2013 butikken, til en stort ny butik som genåbnede i Påsken i 2014. Du finder butikken i hjertet af Hvide Sande, hvor vejret er lunefuldt og det suser om hjørnerne med gode tilbud uanset hvordan vejret er"

Vi glæder os til at se dig
Line

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: hvidesande@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik