Hune

Aktiviteter i nærområdet

Velkommen til Danmarks største specialbutik indenfor levende lys og servietter. Hos Blokhus Lys finder I 1200 m² fyldt med lys, brugskunst og ikke mindst 250 m² permanent juleudstilling. Kom og find inspiration. Vi har altid det sidste nye fra førende danske og nordiske leverandører. Tag familien med og brug et par timer på at lave jeres egne lys i vores 60 m² store selvdyp afdeling, det bliver garanteret en familietradition. I er velkomne til at tage jeres madkurv med og nyde den på terrassen eller i vores indendørs hyggekrog.

Nordens eneste Museum for Papirkunst finder du i Blokhus, Denmark. læs mere her

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 17.30
  • Tirsdag 09.30 - 17.30
  • Onsdag 09.30 - 17.30
  • Torsdag 09.30 - 17.30
  • Fredag 09.30 - 17.30
  • Lørdag 09.30 - 17.30
  • Søndag 09.30 - 17.30

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 98 10 1 0 84 eller hune@ny-form.com


Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små.
Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.

Vi glæder os til at se dig


Kontakt butikken

E-mail: hune@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik