Hirtshals

Aktiviteter i nærområdet

Først i august er der Hirtshals Fiskefestival - tre festlige dage med fisk i fokus. Der er masser af smagsprøver, børneaktiviteter og mulighed for at lære nyt om fisk og fiskeri.

200 år gammel købmandsgård, hvor egnens specialiteter kan købes.

Udgravet bunkeranlæg fra 2. verdenskrig.

Besøgslandbrug, hvor man kan opleve dyr på tæt hold eller lege på den store legeplads.

Naturmødet er naturens eget folkemøde, der har fundet sted siden 2016. Det sker i Hirtshals over tre dage i maj måned. Det er Naturmødets formål at være en demokratisk platform, hvor beslutningstagere, professionelle og borgere årligt mødes i dialog om biodiversitet og naturforvaltning.

Storslået udsigt fra toppen.

Hver sommer holdes der fra slutningen af uge 29 til og med fredag i uge 30 Musik Under Trappen i Hirtshals. Konceptet for Musik Under Trappen har altid været at tilbyde gode musikoplevelser med fri entré

Nordeuropas største akvarium, med blandt andet Klumpfisken.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 17.30
  • Tirsdag 09.30 - 17.30
  • Onsdag 09.30 - 17.30
  • Torsdag 09.30 - 17.30
  • Fredag 09.30 - 17.30
  • Lørdag 09.30 - 17.30
  • Søndag 09.30 - 17.30

Om butikken

NY FORM Hirtshals ligger øverst på gågaden mod nord, ved den Grønne plads. Herfra kan vores kunder nyde udsigten over havnen. Hvis du går lige rundt om hjørnet, finder du stranden. 

Byen er fyldt med liv og aktiviteter. Der er et væld af restauranter, kunstgallerier og en bred vifte af butikker, der tilbyder noget for enhver smag.

NY FORM Hirtshals åbnede sine døre for første gang den 31. maj 2003, og den er opdelt i to etager. I stueetagen kan du finde et bredt udvalg af tøj og sko til outdoor, sport og fritid, til hele familien. I underetagen, finder du vores udvalg af regntøj, støvler og vores outlet-afdeling med ekstra gode priser.

Vi glæder os til at se dig
Else

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: hirtshals@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik