Hals

Aktiviteter i nærområdet

Hals Skanse blev opført i 1653-54 som et led i kong Christian 4.’s planer om at sikre og bestyrke Danmarks position som en militær magt i Europa. Anlægget havde til formål at sikre den dengang eneste indsejling til Limfjorden i tilfælde af krig og forhindre fjendtlige fartøjer i at trænge ind i fjorden.

På Hals Museum fortælles historien om Hals bys opkomst og udvikling, hvor Limfjorden har spillet en vigtig rolle. Selve museet ligger inde på Hals Skanse, som er et gammelt fæstningsværk fra renæssancen.

Legeplads og multibane.

Meget stor hundeskov på 80 tønder land (hvilket svarer til størrelsen på 80 fodboldbaner) nord for Hals. Hundeskoven er ikke indhegnet. Der er en parkeringsplads ved Strandvejen. Velegnet til skovtur med kaffekande, idet der er nogle naturlige højdepunkter, hvorfra man kan iagttage sin hund.

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved Aalborg bugt og er den første havn i Limfjorden fra østsiden. Den hyggelige havn ligger lige op af Hals by og derfor også hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder i form af et supermarked.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 18.00
  • Søndag 10.00 - 18.00

Om butikken

Vær venligst opmærksom på, at de varer du ser her på webshoppen, ikke er butikkens lagerbeholdning. For at sikre, at den vare, du leder efter, er tilgængelig i vores butik, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på tlf. 96 54 24 84 eller hals@ny-form.com


Butikken ligger på den bedste pladssesring på Hals Havn lige ud mod Lystbådhavnen og er i 2 plan og på over 400 km. Vi har altid børneafdelingen på første sal. Samt forskellige afdelinger der alt efter årstiderne. Butikken har åben alle dage hele året og udvider åbningstiderne i ferier og sommeren.

Vi glæder os til at se dig
Kirsten

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: hals@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik