Hals

Aktiviteter i nærområdet

Hals Skanse blev opført i 1653-54 som et led i kong Christian 4.’s planer om at sikre og bestyrke Danmarks position som en militær magt i Europa. Anlægget havde til formål at sikre den dengang eneste indsejling til Limfjorden i tilfælde af krig og forhindre fjendtlige fartøjer i at trænge ind i fjorden.

På Hals Museum fortælles historien om Hals bys opkomst og udvikling, hvor Limfjorden har spillet en vigtig rolle. Selve museet ligger inde på Hals Skanse, som er et gammelt fæstningsværk fra renæssancen.

Legeplads og multibane.

Meget stor hundeskov på 80 tønder land (hvilket svarer til størrelsen på 80 fodboldbaner) nord for Hals. Hundeskoven er ikke indhegnet. Der er en parkeringsplads ved Strandvejen. Velegnet til skovtur med kaffekande, idet der er nogle naturlige højdepunkter, hvorfra man kan iagttage sin hund.

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved Aalborg bugt og er den første havn i Limfjorden fra østsiden. Den hyggelige havn ligger lige op af Hals by og derfor også hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder i form af et supermarked.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

NY FORM Hals ligger dejligt placeret lige ved havnen og ud mod Lystbådehavnen.  

Butikkens to etager er fyldt med sports- og fritidstøj til både in- og outdoorbrug til hele familien. Udvalget er stort og du finder egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men også mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Under Armour, Columbia, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere - og altid til meget små priser.

NY FORM Hals har altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden. Vi har åbent hver dag, 365 dage om året og med udvidede åbningstider i ferier og om sommeren.  

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Kirsten

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: hals@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik