Fanø

Aktiviteter i nærområdet

Hannes hus er bygget i 1770`erne og havde til huse af samme familie indtil 1965, hvor den ugifte Karen Sørensen solgte til Fonden gamle Sønderho på den betingelse, at huset skulle bevares helt autentisk fremover, som minde om hendes mor. Huset står bevaret med det oprindelige indbo fra 1800 tallet, og når man besøger huset, får man fortalt historien om familien Sørensen, hvis liv var knyttet til huset. En historie om en skipperfamilie og dens sorger og glæder.

Møllen er opført i 1895 og var egentlig dømt til nedrivning. Men sidenhen har man over flere etaper restaureret den gamle mølle. Møllen er konstrueret helt specielt - måden den er bygget på og står på, er i sig selv en gåde. Virkelig en flot mølle med en fantastisk udsigt over Vadehavet. Møllen kan beses indefra. Entrepriser : Voksne : 20 kr. Børn : 5 kr

Denne helt unikke strikkefestival er siden dens oprindelse i 2005 blevet kult af den helt specielle slags. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af de klassiske elementer i en strikkefestival, såsom stande, workshops, foredrag og udstillinger.

Den smukkeste kirke i Vest Danmark. Kirken er bygget helt anderledes end andre kirker og er virkelig et besøg værd. Der er mulighed for guidet ture i kirken, hvor man hører om hvad kirken er blevet brugt til igennem tiden, og rivaliseringen imellem syd og nord på Fanø. Gratis entre.

Pælebjerg er et yndet udflugtsmål. Her ligger Fanøs højeste bjerg som er 21 meter højt, og fra toppen er her en fantastisk udsigt over Fanø Klitplantage og stranden med surf og strandsejllads. Ved Pælebjerg findes også en hyggelig sø med flotte åkander og gode afmærkede vandreture og afmærkede mountainbike rute. Her findes også en fantastisk flot skovlegeplads m. toiletforhold og bålplads.

Hundredvis af sæler kan ses ved lavvande i Sønderho. Et godt tidspunkt er juni og juli, når hunnerne føder unger, men også resten af året er det en stor oplevelse, at se de mange spættede sæler sole sig på sandbanken. Tjek tidevandskalender- og start gåturen ca. 1 time før lavvande. Rigtig god oplevelse for børn.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.30
  • Søndag 10.00 - 17.30

Om butikken

Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.

Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: fanoe@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik