Fanø

Aktiviteter i nærområdet

Fannikedagene er den årlige fest i Nordby, hvor man hylder Fanøs kultur, historie og traditioner med fest. I Nordbys gader møder man børn og voksne i flotte Fanø dragter og her spilles også op til dans med skøn lokal musik. Denne weekend er en fest og bestemt et besøg værd.

Hvert år afholdes et kæmpe dragetræf, som går under navnet : Fanø International Kite Fliers Meeting og her mødes drageentusiaster fra hele verden. Fra Fanø Bad til Rindby er stranden fuld af drager og er et meget smukt syn. Der er mange gæster på øen denne weekend, og derfor er det en god ide at booke overnatning i god tid.

Ved Fanø skovlegeplads er der en masse fantastiske aktiviteter for hele familien. Her findes blandt andet H.C Andersens eventyrplads, hvor der kan læses spændende eventyr i idylliske omgivelser. Her findes også alt fra legeredskaber og forhindringsbaner til sansepladser.

Kulturhistorisk museum om Fanøs frikøb af Kronen i 1741. I museet finder man en unik samling af skibsmalerier og skibsmodeller af de mange skibe, som stammer fra Fanø. Her finder man også de smukke Fanødragter i mange varianter lige fra ormegraverkonen til bruden. Museet er helt klar et besøg værd.

Her kan man komme på en guidet tur og opleve nogle af de bevarede bunkers fra 2. Verdenskrig. Her fortælles lidt om Fanøs historie under 2. Verdenskrig og der er også udgivet en 90-siders bog om emnet på dansk og tysk som anvendes til rundvisninger og museum.

Cykelrute på 26 km gennem Fanøs Plantage. Ruten kører i en cirkel og starter og slutter ved færgelejet i Nordby. En meget smuk tur, hvor du oplever Fanøs smukke natur.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 21.00
  • Tirsdag 10.00 - 21.00
  • Onsdag 10.00 - 21.00
  • Torsdag 10.00 - 21.00
  • Fredag 10.00 - 21.00
  • Lørdag 10.00 - 21.00
  • Søndag 10.00 - 21.00

Om butikken

NY FORM Fanø åbnede dørene for første gang i år 2000 og har siden 2003 haft åbent 365 dage om året. 


Butikken ligger godt placeret i et smukt område tæt på nedkørslen til en af Danmarks største strande ved Fanø Bad, og har med sine 650 kvm. noget for hele familien. Vi lægger stor vægt på, at udvalget er stort og priserne små. 

I den ene ende af butikken finder du outdoor, sport og fritids tøj og sko. Her vil du kunne finde vores egne danske mærker Nord, Nanok, Nico, Just og West Coast. Udover egne mærker fører vi her også kendte mærker som Salomon, Helly Hansen, Columbia, Jack Wolfskin, Hummel, Adidas, Under Armour, 2117 og Kari Traa. 
I den anden ende finder du vores modetøjsafdeling til kvinder, hvor vi i 2020 lancerede vores eget danske mærke Fabrin Copenhagen og herudover fører mærkerne Soya Concept, Only, Vero Moda og Pieces, samt storpigemærkerne Wasabi Concept og Only Carmakoma. 

Vores skønne Ø er helt klart et besøg værd, med en sejltur på blot 12 minutter og et væld af aktiviteter for hele familen, i de naturskønne områder! Man kan bl.a. cykle fra den ene til den anden ende af øen, Nordby til Sønderho. Øen er ca. 15 km lang og 5 km bred, så selv de små ben kan være med. På turen her kan man lave flere stop, herunder den populære Skovlegeplads, Pælebjerg og Fuglekøjerne. Nordby er en gammel skipperby, hvor man kan opleve den maritime historie og handle i byens mange butikker i hovedgaden. Fanø Bad er en historisk badeby, som i dag er et stort ferieområde med mange sommerhuse, ferieboliger, hoteller og enkelte butikker. Sønderho er den sydligste landsby på øen, her kan man bl.a. opleve de smukke gamle Fanøhuse i de små hyggelige gader.

Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: fanoe@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik