Bogense

Aktiviteter i nærområdet

Naturområde i det nordfynske vadehav.

Hvert år kan man opleve en ny kulturhistorisk udstilling, juleudstilling samt flere museer (Historisk Dukkemuseum, Sigfred Pedersen Museet, Humlemuseet) og haveanlægget på 10 tdr. land med mange forskellige temahaver.

Galleri og kunst. Udstillinger af danske og udenlandske kunstnere.

Ditlevsdal Bison Farm er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Kom og få en skøn oplevelse og ægte præriestemning blandt de store dyr! Hele sommeren er der masser af aktiviteter, restauranten byder på masser af lækker mad og gårdbutikken holder åbent med mange spændende varer.

Besøg renæssance slottet Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.

Specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag 10.00 - 18.00
  • Onsdag 10.00 - 18.00
  • Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 18.00
  • Søndag 10.00 - 18.00

Om butikken

NY FORM Bogense slog dørene op første gang 3. Juli 2008. Butikken ligger i Bogenses skønne havnemiljø med gamle fiskerhuse, fiskebutik, restauranter og Marinaen med masser af lystbåde i højsæsonen. 

I vores over 700 m2 store butik finder du sports- og fritidsbeklædning til hele familien og modetøj til kvinder. Butikken er i 1 plan og derfor også nem at besøge for f.eks. kørestolsbrugere. 

Udvalget af in- og outdoorbeklædning er stort og priserne er små. Hos os finder du NY FORMs egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico og internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere.

Butikken råder også over en MIO MONDO dameafdeling. Her finder du modetøj til kvinder fra mærkerne VERO MODA, ONLY, ONLY Carmakoma (str. 44-54), PIECES og SOYACONCEPT.

NY FORM Bogense har altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden og vi har åbent hver dag, 365 dage om året.

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Susanne

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: bogense@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik