Bogense

Aktiviteter i nærområdet

Naturområde i det nordfynske vadehav.

Hvert år kan man opleve en ny kulturhistorisk udstilling, juleudstilling samt flere museer (Historisk Dukkemuseum, Sigfred Pedersen Museet, Humlemuseet) og haveanlægget på 10 tdr. land med mange forskellige temahaver.

Galleri og kunst. Udstillinger af danske og udenlandske kunstnere.

Ditlevsdal Bison Farm er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Kom og få en skøn oplevelse og ægte præriestemning blandt de store dyr! Hele sommeren er der masser af aktiviteter, restauranten byder på masser af lækker mad og gårdbutikken holder åbent med mange spændende varer.

Besøg renæssance slottet Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.

Specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

NY FORM Bogense slog dørene op første gang 3 Juli 2008. Vi har kun 2 lukkedage om året den 25 december og den 1 januar. Butikken ligger på den gamle havn i Bogense hvor der er fiskere og lidt gamle fiskerhuse, fiskebutik og restauranter. På den anden side ligger Marinaen med masser af lystbåde i højsæson. Vi har masser af forskellige events gennem året. Vi er en butik på 500 m2, hvor vi sælger sports og fritidsbeklædning til hele familien. Butikken er i 1 plan og nem at komme ind i, også for kørestolsbrugere. I den bagerste ende at butikken har vi en dameafdeling (MIO MONDO), her finder du modetøj fra mærkerne VERO MODA, ONLY, ONLY CARMAKOMA (str. 44-54), PIECES og SOYA.

Vi glæder os til at se dig
Susanne

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: bogense@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik