Blokhus

Aktiviteter i nærområdet

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og en af køkkenets lækre hjemmelavede retter, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet 10 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. På det store picnicareal kan I nyde sin medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.

Blokhus Saltcenter syder salt af havvandet ved Blokhus. De syder med solenergi og bruger varmen fra 64 solfangere til at fordampe havvandet med. Blokhus Saltcenter syder saltet som neutralt eller med krydderurter. De bruger så vidt mulig urter fra egen have, og laver også badesalt og skrubsalt. Hver dag kan man lave sin egen urtesalt - fra maj til medio september. Bland selv salt til kr. 40,- De har sat et bord op i cafeen, med masser af urter, så kan man selv blande sin Blokhus urtesalt.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Måske Danmarks smukkeste og største skulpturpark, fyldt med fantastiske skulpturer i bl.a. sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit, bronze mv. - og vidunderlige sansehaver med aktiviteter og legeredskaber for store og små. Virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

45 min. kørsel fra Aalborg ligger Blokhus, der er kendt for at have en af Danmarks dejligste strande. Det særlige ved denne strand er, at man kan køre helt til vandkanten i sin bil.

Blokhus byder på et rigt byliv med et hav af butikker, restauranter, caféer, ishuse, museer og meget mere. Året rundt er der mange aktiviteter som musik på Torvet, veteranbiltræf, Fastelavn, Påskefestival, Windfestival, Skt. Hans med bål på stranden, Kanonaffyring og Marathon og mange andre events, alt efter årstid og højtider.  

Vores butik er fyldt med sports- og fritidstøj til hele familien. Hos NY FORM har vi egne mærker som Fabrin Copenhagen, West Coast, Nanok, Just, NORD og Nico, men vi har også mange internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Under Armour, Helly Hansen, 2117 of Sweden og mange flere.

Hos os finder du altid det rigtige outfit til gode priser, uanset om du er til gåture, fitness, vinterbadning, en tur på ski eller en sommerdag ved stranden. 

Vores udvalg er omfattende, men vores målsætning er enkel - Glade og tilfredse kunder :-)

Vi glæder os til at se dig
Marianne

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: blokhus@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik