Blokhus

Aktiviteter i nærområdet

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og en af køkkenets lækre hjemmelavede retter, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet 10 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. På det store picnicareal kan I nyde sin medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.

Blokhus Saltcenter syder salt af havvandet ved Blokhus. De syder med solenergi og bruger varmen fra 64 solfangere til at fordampe havvandet med. Blokhus Saltcenter syder saltet som neutralt eller med krydderurter. De bruger så vidt mulig urter fra egen have, og laver også badesalt og skrubsalt. Hver dag kan man lave sin egen urtesalt - fra maj til medio september. Bland selv salt til kr. 40,- De har sat et bord op i cafeen, med masser af urter, så kan man selv blande sin Blokhus urtesalt.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Måske Danmarks smukkeste og største skulpturpark, fyldt med fantastiske skulpturer i bl.a. sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit, bronze mv. - og vidunderlige sansehaver med aktiviteter og legeredskaber for store og små. Virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle.

Åbningstider

  • Mandag 09.30 - 18.00
  • Tirsdag 09.30 - 18.00
  • Onsdag 09.30 - 18.00
  • Torsdag 09.30 - 18.00
  • Fredag 09.30 - 18.00
  • Lørdag 09.30 - 18.00
  • Søndag 09.30 - 18.00

Om butikken

Blokhus byder på alt hvad hjerter ønsker af hoteller, feriecenter, sommerhuse, hel årshuse og to store campingpladser samt fårupsommerland tæt på. Kun 45 minutter kørsel fra Aalborg. Vi har Danmarks dejligste strand, hvor du kan hvis du ønsker, tage bilen helt med ned på den hvide strand. Blokhus by byder på et rigt byliv med masser af butikker, rusteraner, pizza steder, cafeer, is huse, værtshuse, museumer m.m. I Blokhus står vi sammen om en masse events. Blandt andet vores torv midt i byen, hvor NY FORM også ligger, er der musik om sommeren torsdag/søndag, gamle biler, skelet af hvalen, som skyldende op. Fastelavn, Påskefestival, Wind festival, Skt. Hans, Kanonaffyring, Marathon, Women's Weekend, Div. Marked, efterårsferie, Black Friday, Jul, Nytårsbadning, NY FORM har sports- og fritidstøj til billige priser til børn og voksen.

Vi glæder os til at se dig
Marianne

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: blokhus@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik