Blokhus

Aktiviteter i nærområdet

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og en af køkkenets lækre hjemmelavede retter, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet 10 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. På det store picnicareal kan I nyde sin medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.

Blokhus Saltcenter syder salt af havvandet ved Blokhus. De syder med solenergi og bruger varmen fra 64 solfangere til at fordampe havvandet med. Blokhus Saltcenter syder saltet som neutralt eller med krydderurter. De bruger så vidt mulig urter fra egen have, og laver også badesalt og skrubsalt. Hver dag kan man lave sin egen urtesalt - fra maj til medio september. Bland selv salt til kr. 40,- De har sat et bord op i cafeen, med masser af urter, så kan man selv blande sin Blokhus urtesalt.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Måske Danmarks smukkeste og største skulpturpark, fyldt med fantastiske skulpturer i bl.a. sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit, bronze mv. - og vidunderlige sansehaver med aktiviteter og legeredskaber for store og små. Virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle.

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag 10.00 - 17.00

Om butikken

Blokhus byder på alt hvad hjertet ønsker af hoteller, feriecenter, sommerhuse, helårshuse, Fårupsommerland og 2 campingpladser Blokhus ligger kun 45 minutters kørsel fra Aalborg. 

Vi har Danmarks dejligste strand, hvor du kan tage bilen med ned til vandkanten og køre langs vandet hele vejen til Løkken. 

Blokhus byder på et rigt byliv med masser af aktiviteter i form af musik på Torvet, veteranbilstræf, Fastelavn, Påskefestival, Wind festival, Skt. Hans hvor bålet tændes på stranden, Kanonaffyring, Marathon samt diverse andre events, som alle er baseret på både årstid og helligdage. Ydermere kan du i Blokhus besøge et hav af andre butikker, restauranter, cafeer, ishuse, værtshuse, museer m.m. 

I Blokhus står vi sammen om at give vores lokale samt besøgende en unik oplevelse.

Vi glæder os til at se dig
Marianne

Butiksbestyrer


Kontakt butikken

E-mail: blokhus@ny-form.com

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik