Under Armour

Filter
Viser 1-24 af 110
Under Armour Tech Tee - Herre T-shirt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Nyhed
Under Armour Bucket - Voksen Hat
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Nyhed
-26%
Under Armour Loudon X-Body - Rygsæk
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Nyhed

Under Armour

Skabt til atleter – af en atlet

Brandet blev grundlagt i 1996 af den tidligere football spiller Kevin Plank, som med sin store træningsindsats ved, hvor vigtigt det rette sportstøj er. Brandet startede revolutionen med at lave udstyr der er skabt til at holde atleter kølige, tørre og lette gennem spil, træning eller workout. Brandet har udviklet forskellige produkter til de forskellige sæsoner. HeatGear er til de varme sæsoner mens ColdGear er til den kolde sæson og AllSeasonGear er til alt imellem de to ekstremer. Her på shoppen finder du blandt andet Under Armour ColdGear, som er fantastisk til skiture og det til tider kolde danske vejr. Kevins mission er at gøre alle atleter bedre igennem passion, design og evig innovation.

Under Armour T-shirt

Det hele startede med en simpel plan om at lave en overlegen t-shirt. En t-shirt som både gav kompression og som ledte fugten væk fra kroppen i stedet for at absorbere den. En t-shirt som arbejdede sammen med kroppen for at regulere kropstemperaturen og forøge den sportslige præstation. Den 23 årige atlet Kevin var nemlig træt af at skulle skifte sine gennemblødte bomulds-t-shirts ud 1-2 gange om dagen, når han spillede en football kamp. Han manglede en sportstrøje, der ikke blev et irritationsmoment i kampens hede. Derfor blev den kompromisløse Under Armour t-shirt skabt.

Under Armour træningstøj

Som en ægte atlet kan du med træningstøj fra dette brand sætte standarden for din præstation og sikre, at det ikke er træningstrøjer, der hindrer dig i at yde dit bedste. Vi har et bredt udvalg af forskelligt træningstøj. Alt lige fra caps, træningstrøjer, t-shirts og træningssko.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik