Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Salomon

Bevæg dig frit

Med dette brand får du vandreudstyr og lækkert fritidstilbehør, der ikke går på kompromis med hverken funktionalitet, kvaltiet eller udseende. Det er meningen, at du med et par Salomon sko skal kunne bevæge dig frit og udvide din legeplads – altså det område du udforsker. Du skal ikke gå på kompromis og bør derfor vælg udstyr, der både er æstetisk og atletisk godt udformet. Det er dette brand garant for.

Salomon – passion for bjergsport

Brandet opstod i de franske Alper i 1947 med en passion for bjergsport. I dag er der fokus på udvikling, kvalitet og godt håndværk, som får dem til at skabe innovativt udstyr, der giver dig frihed til at opleve verden omkring dig og som desuden hjælper dig med at udfordre dig selv i bjergene  - eller bare på vandreture i mindre bakket terræn.

Salomon sko – autentisk

Brandet har en vision om at forblive autentisk og holde fast i deres værdier. Derfor er deres primære fokus også stadig på vandresko og vandrestøvler, da hiking og vandring er deres hjertebarn. Det gør, at du får produkter af allerhøjeste kvalitet til dit fritidseventyr. Køb dine Salomon sko, jakker m.m. her hos nyform. Vi sender hurtigt og giver dig hele 60 dages returret. Du kan også bytte i vores fysiske butikker, hvis du skulle fortryde dit køb.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik