Nord

Nord

Outdoortøj - ulven som inspiration

Ulvens pels er en unik konstruktion. Pelsen er meget vandafvisende og så isolerende, at ulven nemt kan tilpasse sig et klima med både ekstrem kulde og ekstrem varme. Ulven er altid godt og 'rigtigt' klædt på! Enten i de kolde bjerge eller i den varme ørken, er ulven utrolig fleksibel og tilpasningsklar. De gode og specielle kvaliteter er en stor inspiration, og ulven er derfor et meget indlysende valg for det letgenkendelige NORD logo.

Køb outdoor tøj med lang levetid

Inspireret af ulven blev det skandinaviske mærke NORD født. NORD producerer tøj af høj kvalitet og meget robust udendørsmode, der giver dig rigtig god beskyttelse, når du er udendørs. Den nye kollektion består blandt andet af holdbare vandrestøvler, lune sweatshirts, højkvalitets jakker og vandafvisende rygsække med mange gode detaljer. NORD designer tøjet med de bedste materialer, og fokus er altid på design, pasform, holdbarhed og funktion.

Robuste udendørsbukser til damer og herrer

Særligt populære er de bløde og varme tørklæder med merinould og de funktionelle vandrebukser med mange lommer og solide forstærkninger. Skal du have opdateret din outdoor-garderobe, så tjek de lækre dele fra NORD: Varme og meget holdbare bukser, jakker, pullovere, rygsække og tilbehør. Designet er nordisk, enkelt og meget stilfuldt - med lette læderdetaljer, smukke jordfarver og et robust materiale.

Tidløst design med et robust og naturligt look

Karakteristisk for alle NORD-produkter er de fine jordfarver og varmebrændte toner, som kan kombineres perfekt med meget andet tøj i garderoben. Farverne leder tankerne hen på skov, ørken og bjerge - lige præcis de steder, hvor NORD hører hjemme. De meget alsidige dele er perfekte til vandreturer og i en aktiv hverdag, men også bare til dig, der elsker outdoor looket. Her passer bukserne, pullovers og tasker fra NORD perfekt til hverdagen. Det klassiske og meget stilfulde design kan bruges året rundt og ved mange andre lejligheder.

Køb praktiske rygsække

Den nye kollektion omfatter blandt andet også gode og funktionelle rygsække. De praktiske rygsække har et godt ventilationssystem og kan desuden rumme en computer, da rygsækken har et godt polstret rum til netop dette formål. Derudover kan du også få de flotte rygsække til børn i en god børnestørrelse fx til børnehave eller turer. Taskerne fra Nord har et meget funktionelt og tankevækkende design med mange praktiske detaljer og et læder logo med ulven. Materialet er særligt robust og vandafvisende – perfekt også til sport, skole, studie, udflugter og rejser.

NORD tøj – kun hos NY FORM

De lækre produkter fra NORD fås kun hos NY FORM, og vi er glade for at kunne præsentere de unikke udendørsprodukter. Har du spørgsmål til en vare fra NORD eller et af vores andre mærker, sidder vi klar til at hjælpe dig på hverdage mellem kl. 8:00-16:00 via telefon, e-mail og chat. Derudover giver vi hos dig altid 60 dages fuld returret hos NY FORM.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik