Newline

Viser 1-16 af 16

Newline

Sådan startede det

Helge Petersen, grundlæggeren af Newline løbetøj hang i en faldskærm og undrede sig over hvorfor hans tøj var vådt, når faldskærmen stadig var tør. Helge havde en baggrund i det danske militær og mange år som aktiv løber og han besluttede sig for at bruge faldskærmsstof til at skabe et af de første funktionelle løbesæt nogensinde. I dag står han bag en lang række innovative produkter  med fokus på detaljer og komfort. Dette er stadig grundstenen i brandet.

Newline løbetøj – fra én løber til resten

Med brandets udgangspunkt i mangeårigt løb og militær præcision er Newline løbetøj produceret med tanke på løberen. Det skal først og fremmest være bekvemt, praktisk og komfortabelt. Sveden skal ledes væk, så kroppen ikke føles fugtig og klam under løbeturen. Derudover skal det funktionelle også være på plads. Lynlåse til nøgler, reflekser til vintertøjet og tætsluttende åbninger i ben og ærmer er bare nogle af de ting, der er lagt vægt på. Sidst men ikke mindst, så skal looket også være i orden og derfor er Newline løbetøj designet i tidens ånd.

Køb Newline løbetøj online her

Kickstart din løbekarriere eller suppler din nuværende garderobe med funktionelt løbetøj fra vores shop. Vi har et kæmpe udvalg af produkter, der gør din løbetur sjovere og som samtidig giver dig et lækkert look. Det skader jo ikke at se godt ud, mens man okser derudaf på veje og stier. Lad dig bare inspirere af vores mange forskellige styles, modeller og farver. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik