Kari Traa

Viser 1-24 af 77
Kari Traa W Rongve Parka - Dame Vinterjakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Nyhed
Kari Traa W Kyte Parka - Dame Vinterjakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Nyhed
Dun
Kari Traa W Traa Sweat Pant - Dame Sweatpants
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Kari Traa 30L Bag - Taske
Billigst på PriceRunner
Kun online

Kari Traa

Kari Traa 

I starten fokuserede virksomheden på skitøjsprodukter og især blev virksomheden særlig kendt for det lækre Kari Traa skiundertøj. Virksomheden har vundet priser for deres sømløse, sexede, støttende og super åndbare basislag, der er skabt til sporty piger, der kun ønsker det bedste i deres performance.
I løbet af årene har virksomheden udvidet sortimentet og har i dag stor succes med smart løbetøj og andet træningstøj til kvinder.

Kari Traa udsalg og tilbud

Her hos Nyform er vi vilde med alle de lækre produkter fra dette brand, lige fra Kari Traa skiundertøj og butterfly til løbetøj; løbejakker og tights. Derfor forhandler vi et bredt sortiment af de smukke produkter.

Mønster og farver

Dette brand har sin helt egen stil og er kendetegnet ved masser af farver og mønstrer, der gør en i rigtig godt humør. Pink og orange i flot kombination eller måske en skarp rød sat sammen med en skrigende grøn er iøjnefaldende produkter, der giver liv og glæde. Udover de smukke farver, så er det også meget vigtigt for dette brand, at produkterne er funktionelle og ikke mindst feminine at have på. De skal nemlig inspirere kvinder til leg og træning.

Leder du efter regntøj? Klik her og se vores store udvalg

Se vores store udvalg af skitøj her

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik