Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Helly Hansen

Helly Hansen til damer & herrer

Siden den spæde start i 1877 har brandet rykket sig flere sømil, og de har den dag i dag indgået partnerskaber med flere store personligheder og teams, hvoraf de blandt andet leverer sejlertøj til det kendte Ericsson Racing Team, der deltager i det prestigefyldte Volvo Ocean Race. For alle os som ikke nødvendigvis sejler verdenshavene tynde i katamaraner til flere millioner kroner, så leverer denne norske outdoor-specialist heldigvis også tøj til kvinder, mænd og børn, og her bliver der heller aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Alle typer tøj fra Helly Hansen fås desuden i små og store størrelser til både børn, damer og herrer, da der altid skal være et stykke HH tøj til den menige mand uanset hans eller hendes størrelse. Igennem sine efterhånden 140 år i branchen så har verden fået fornøjelsen af klassikere såsom Dublin, New Aden og senest den prisvindende top serie Odin, hvilket er en kollektion af overtøj til de mest seriøse bjergbestigere og atleter. Se alle vores Helly hansen regn jakker til kvinder og mænd.

Helly Hansen på tilbud

I 1980 lancerede mærket sin verdenskendte Helly Tech membran, hvilket betød at HH tøj til brug i regnvejr nu både var vandtæt og åndbart. Dette betød, at alle der deltog i høj-intensive outdoor aktiviteter nu kunne få overtøj specifikt udviklet til deres behov. I dag findes denne membran i flere forskellige udgaver alt efter hvilken type beklædning der bliver produceret, så selv når pengene er små og du leder efter Helly Hansen på udsalg, så følger kvaliteten altså stadigvæk med. Da vi indkøber store mængder, og desuden ikke er blege for at altid gå efter de bedste tilbud, så kan vi som oftest også tilbyde dig de bedste tilbud på HH. Find tilbud på regntøj til børn her 

Helly Hansen til damer & herrer

Der er dem der blot mangler en vandtæt HH jakke eller et par lette overtræksbukser, men langt de fleste mænd og kvinder investerer i et komplet sæt på grund af det ekstra gode tilbud man dermed får. Prisen for hele sæt er nemlig som oftest billigere end at skulle købe over- og underdel hver for sig. De forskellige sæt til herrer og damer kendetegnes ved, udover at altid være i god kvalitet, at der er altid er en stor variation af farver at vælge imellem. Netop derfor er dette brand et af danskernes foretrukne når det kommer til udendørstøj af forskellig art, da vi alle er forskellige når det kommer til de farver vi foretrækker. Hvad enten du venter på bussen eller måske har en længere cykeltur på arbejde, så kan du altid regne med at et lækkert Helly Hansen regnsæt vil få dig tør og komfortabel frem til din destination. Se vores store udvalg af regntøj her

Det billigste HH online

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig billigt Helly Hansen regntøj i den gode og velkendte Helly Tech kvalitet, hvilket er synonym med super vindtæthed, vandtæthed og åndbarhed. I kraft af at vi er autoriseret Helly Hansen forhandler af regntøj, sko, fritidstøj mm., og fordi at vi køber store partier af gangen, så kan vi som en af de eneste webshops altid levere konkurrencedygtige priser og gode tilbud på HH. Politiken har sågar skrevet en artikel omkring hvor man kan købe det billigt online, og der blev det slået fast med syvtommer søm, at vi var hele 240 kroner billigere end det dyreste sted på nettet.

Valget imellem almindeligt og gummiregntøj

HH regntøj er fremstillet i forskellige materialer alt efter hvilke funktioner du ønsker at regntøjet skal indeholde. Selvfølgelig vil du gerne have at det er vandtæt, men hvor vandtæt skal det egentlig være, hvilket vandsøjletryk skal det have og hvad er et vandsøjletryk egentlig? Valget af det perfekte regntøj er egentlig ganske simpelt når vi taler om at vælge imellem almindeligt eller af gummi - du skal faktisk bare vurdere, om du har brug for at det er åndbart eller ej. Gummiregntøj, eller PU (polyurethan) som det også bliver kaldt, har fordelen ved at være vandtæt, vindtæt, strækbart og slidstærkt, men når vi taler om åndbarhed kommer denne type til kort. Altså skal du bruge det til fritid og ikke til aktiviteter med høj intensitet, så kan du med fordel vælge det af gummi. Skal du derimod bruge det til cykling eller andre aktiviteter hvor du får pulsen op, så bør du vælge det almindelige med en god vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed, da du får brug for at kunne skille dig af med alt overskudsvarme og damp. Når vi taler om vandsøjletryk, så snakker vi om regntøjets egentlige modstandsdygtighed ift. at kunne modstå vandets tryk. Som tommelfingerregel kan du sammenligne et vandsøjletryk på 10.000 mm. til at kunne modstå trykket fra en brandslange. En anden smart måde at sammenligne vandsøjletryk på er at sige - 2.000 mm. svarer til 2 timers nedbør, 5.000 mm. svarer til 4 timers nedbør og 10.000 mm. svarer til 6 timers nedbør.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik