Helly Hansen

Viser 1-24 af 63

Helly Hansen

Helly Hansen er en norsk tøj- og sportsudstyrs producent, som blev grundlagt helt tilbage i 1877. Brandet er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og funktionelle design. Særligt inden for udendørs- og sportstøj er de et anerkendt mærke verden over. Helly Hansen har bl.a. specialiseret sig inden for skitøj, sejltøj og tøj til outdoor-living, hvor de er kendt for at levere innovativt sportstøj, der giver god beskyttelse mod både vind, vand og kulde.

Hos NY FORM er vi vilde med Helly Hansen. Derfor finder du et stort udvalg af tøj fra det anerkendte norske mærke til hele familien. Vi har både Helly Hansen-jakker, sko, bukser, shorts, regnsæt og meget mere. Fælles for alt vores tøj fra Helly Hansen er, at det er af høj kvalitet og designet til at modstå alt slags vejr.


Find en Helly Hansen-jakke til dit næste eventyr

Holder du af naturen? Og er du på udkig efter en jakke, som kan holde dig både tør, varm og komfortabel uanset vejrforholdene? Så er det en Helly Hansen-jakke, du skal udvælge dig.

Jakkerne er skabt til eventyrlystne sjæle, som elsker at være aktive udenfor i al slags vejr. Med en Helly Hansen-jakke er du godt beskyttet mod både regn og slud. Her får du en jakke, hvor kvaliteten og funktionen er i særklasse, og hvor du ikke behøver lade vejrforholdene begrænse dig.

Jakker fra Helly Hansen er bl.a. kendt for deres vandtæthed. De er designet til at modstå både fugt og regn og er derfor ofte fremstillet i vandtætte eller vandafvisende materialer, som holder dig tør på trods af store regnskyl og skybrud. 


Komfort, stil og beskyttelse til enhver udendørsaktivitet

Helly Hansen-jakker er dog ikke kun fremragende til at modstå regn og slud, men er også designet til høj aktivitet, hvor komfort er i højsædet uanset om du er på vandre-, sejl- eller cykeltur ude i naturen.

Jakkerne er konstrueret med fokus på åndbarhed, så sved let transporteres væk fra huden. Samlet set er Helly Hansen-jakker velkendt for sine innovative tekniske funktioner, som øger funktionaliteten uden at gå på kompromis med komforten.

Endelig får du naturligvis en flot, stilfuld og moderne jakke. Her på siden kan du udforske vores store udvalg af jakker fra det velkendte brand. Vi tilbyder forskellige modeller, farver og størrelser, så du kan finde en jakke, der falder i din smag.


Helly Hansen-regnsæt giver optimal beskyttelse

Med et Helly Hansen-regnsæt behøver du ikke lade regn begrænse dig. Alle brandets regnsæt er nemlig designet til at yde effektiv beskyttelse mod regn. De er bl.a. udstyret med særlige sømforseglinger, som gør, at det er nærmest umuligt for vandet at trænge igennem.

Med et Helly Hansen-regnsæt får du desuden et sæt, som stort set intet vejer, så du ikke går på kompromis med din bevægelsesfrihed, eller bliver tynget af tøjet, når du er aktiv udenfor under bygerne.

Endelig er regnsættene kendt for deres gode holdbarhed. De er ekstremt slidstærke og kan holde i mange år – selv ved brug under ekstreme vejrforhold. Hvis du er på udkig efter et regnsæt, som holder dig tør under selv de kraftfulde regnbyger, er et Helly Hansen-regnsæt derfor et oplagt valg.


Udforsk skandinavisk stil og funktionalitet

Oplev ægte skandinavisk stil og funktionalitet og bliv klædt på til dit næste eventyr med tøj fra Helly Hansen. Forkæl dig selv eller udendørs-entusiasten i din omgangskreds.

Hvis du har spørgsmål omkring pasform, størrelse eller specifikke funktioner ved et af Helly Hansens produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores dedikerede team sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning, så du kan træffe det rigtige valg.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik